Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Fecioară

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia FECIOARĂ

Fecioarele își schimbă job-ul sau încep o afacere de familie, caz în care banii necesari apar în mod surprinzător.
Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Fecioară este puternic influențat de intrarea Soarelui și a planetei Mercur în zodia Pești, în ziua de 18 februarie.

Mercur este planeta care le patronează pe Fecioare și, atunci când se află în Pești, favorizează comunicare în cuplu și proiectele derulate de nativi, împreună cu partenerul de viață.

Mai mult, în zodia Pești se află și „Micul Benefic” Venus, situație care le încurajează pe Fecioare să ia în calcul o afacere de familie.

În ceea ce privește resursele necesare, acestea pot apărea în mod surprinzător, chiar în prima parte a săptămânii. Familia sau un prieten se va oferi să îi ajute pe nativi sau aceștia vor obține un credit care le-a fost refuzat inițial.

Mijlocul săptămânii va plin de romantism pentru Fecioarele care au o relație și plin de „oportunități sentimentale” pentru nativii singuri. Venus va acționa în echipă cu Neptun (planeta iluziilor și a deziluziilor). Din acest motiv, Fecioarele trebuie să nu își facă iluzii sau planuri înainte de a-l cunoaște mai bine pe noul partener.

În prag de weekend, atenția Fecioarelor se va îndrepta spre carieră. Fecioarele pot primi o ofertă interesantă, dar, înainte de a o accepta, ar fi bine să discute cu partenerul.

Săptămâna se va încheia cu un aspect tensionat între Venus și Marte, care se va regăsi și în relația nativilor cu familia. De exemplu, s-ar putea ca Fecioarele să fie nevoite să aplaneze tensiunile dintre partener și părinți.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top