Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Rac

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia RAC

Racii muncesc prea mult. În weekend, sunt nemultumiți de tot și de toate și, din acest motiv, provoacă tensiuni în cuplu.
Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Rac le recomandă nativilor să se concentreze pe carieră.

Astrele sunt de partea lor chiar de luni, când Racii pot obține un job mai bun sau o promovare la actualul loc de muncă.

Mijlocul săptămânii le poate aduce ocazia de a călători în străinătate, împreună cu partenerul sau șansa extraordinară de a începe o colaborare cu cineva din străinătate sau cu o persoană care călătorește foarte mult.

Contextul astral îi ajută și pe Racii care vor să studieze sau să se perfecționeze într-un anumit domeniu de activitate, dar și pe cei care vor să muncească în altă țară.

Dorința de succes îi poate determina pe Raci să își asume foarte multe responsabilități și să se implice în prea multe activități.

De aici, risc de epuizare mai ales în ultima parte a săptămânii. Vineri, de exemplu, mulți nativi vor fi atât de obosiți, încât vor dori ca weekend-ul să înceapă mai devreme.

Sâmbătă, ar fi bine să stea acasă și să se relaxeze, chiar dacă asta înseamnă să rateze ocazia de a câștiga niște bani în plus. Duminică, Luna va intra în zodia lor și le va accentua sensibilitatea.

Unii nativi vor fi, însă, nemultumiți de tot și de toate și, din acest motiv, vor provoca tensiuni în cuplu. Dar, spre seară, atmosfera în familie se va destinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top