Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SAGETĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Săgetător

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor să își redecoreze locuința, dar s-ar putea ca partenerul să nu fie de acord.

De aici, posibile certuri. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Săgetător pune accent pe viața sentimentală a nativilor, care, chiar de luni, este favorizată de astre.

Luni, Luna, aflată în casa Iubiri din astrograma Săgetătorilor, este în armonie cu Marte, planeta Acțiunii și Pasiunii, aflată în zodia lor și îi încurajează pe nativii îndrăgostiți să facă primul pas.

E o zi potrivită pentru declarații și dovezi de iubire, cu condiția ca Săgetătorii să dea dovadă de tact și răbdare. Iar asta e o adevărată provocare pentru ei.

Mijlocul săptămânii îndreptă atenția nativilor spre cei dragi. Planetele Venus și Neptun vor acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma Săgetătorilor și vor aduce armonie în relația acestora cu rudele sau vor intensifica dorința nativilor de a-și reamenaja sau decora locuința.

Vineri,din cauza unor chestiuni administrative pot să apară discuții nu tocmai plăcute în cuplu, iar Săgetătorii trebuie să nu uite că, la nervi, pot răni cu vorbele rostite.

Tensiunile se vor menține și în prima parte a zilei de sâmbătă, dar inventivi cum sunt, Săgetătorii pot pune la cale o surpriză care să readucă zâmbetul pe buzele persoanei iubite.

Duminică, o călătorie în doi poate reface armonia, chiar dacă, la început, pot izbucni alte discuții, de data asta, pe tema locurilor care vor fi vizitate.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top