Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Scorpion

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia – SCORPION.

Scorpionii au nevoie de partener pentru rezolvarea unei probleme dar acesta e ocupat „cu ale lui” și nu-i ajută.
Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor să nu amplifice tensiunile de la serviciu, chiar dacă au convingerea că opinia lor este cea corectă.

Luni, Luna aflată în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor formează un aspect tensionat cu Saturn și le cere nativilor să fie foarte atenți la obligațiile pe care și le asumă prin semnarea unui contract.

Marți, un alt aspect tensionat, de data asta între Lună și Pluton, le cere Scorpionilor să nu încalce reguli sau legi.

Mijlocul săptămânii îndreaptă atenția Scorpionilor spre iubire și partener, pentru că Venus, planeta Iubirii, va fi în armonie cu planeta Neptun, în zodia Pești.

Iar semnul Peștilor patronează sectorul Iubirii din astrograma Scorpionilor.

Astfel, nativii pot trăi clipe fantastice alături de partener, iar dacă sunt singuri, au toate șansele să se îndrăgostească.

Vineri, însă, în cuplu pot să apară probleme din cauza bugetului comun, dar în weekend, acestea vor putea fi aplanate, mai ales dacă Scorpionii vor primi o veste bună legată de salariul de la actualul job.

Pentru unii nativi, sfârșitul de săptămână poate veni și cu dezamăgiri în plan personal. S-ar putea ca ei să aibă nevoie de partenerul de viață pentru soluționarea unei probleme, dar acesta să fie prea ocupat „cu ale lui” ca să îi ajute.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top