Connect with us
Taur

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Taur

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia Taur. Taurii trebuie să fie prudenți. Un prieten în care au încredere va încerca să profite de generozitatea lor.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Taur anunță o perioadă foarte bună pentru extinderea cercului de prieteni și pentru planuri de viitor.

În general, Taurii sunt mereu „cu picioarele pe pământ”, dar în această săptămână, mulți dintre nativi vor fi „cu capul în nori”, mai ales dacă se îndrăgostesc de un prieten sau de un coleg.

În plan financiar, Taurii pot avea surprize chiar de luni, când pot primi oferte de colaborare ce par avantajoase, dar pe care e bine să le analizeze cu atenție.

S-ar putea ca, în realitate, acceptarea unei colaborări sau implicarea într-o nouă afacere să nu le aducă, pe termen lung, succesul sau profitul dorit. Dar Taurii au „simțul afacerilor” și dacă, în această perioadă, țin cont și de intuiție, vor evita problemele.

Mijlocul săptămânii poate aduce în viața Taurilor un nou prieten care va juca, mult timp, rolul de adevărat mentor pentru ei.

Dar vor fi și prieteni care, în prag de weekend, vor încerca să profite de atitudinea binevoitoare a nativilor sau de generozitatea lor. Luna va fi în casa Banilor din astrograma Taurilor și va forma un aspect tensionat cu Mercur, aflat în casa Prietenilor.

Un astfel de aspect îi atenționează pe Tauri că o persoană în care au încredere poate încerca să „stoarcă bani” de la ei cu ajutorul unei „povești” .

În weekend, conjunctura astrală îi încurajează pe Tauri să își facă planuri de viitor pentru că acestea nu vor rămâne „pe hârtie”. Nativii vor găsi, în următoarele săptămâni, resursele necesare pentru a le transforma în realitate.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top