Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Săgetător 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Săgetător 26 februarie – 04 martie 2018

Săgetătorii șanse mari în carieră. Sunt  lăudați, premiați, promovați. Unii nativi își schimbă domeniul de activitate.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 qmartie pentru zodia Săgetător anunță șanse extraordinare sau schimbări majore în carieră.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Carierei din astrograma generală a Săgetătorilor.

Pentru nativi, asta înseamnă șanse extraordinare, recompense ori premii sau, în  cazul multor Săgetători, schimbări majore, cum ar fi cele vizând domeniul de activitate.

Succesul este mai ușor de obținut pentru că Săgetătorii au, acum, un puternic aliat: în zodia lor se află Marte, planeta Acțiunii, care le dă și energie, dar și curajul de a face primul pas atunci când vor să obțină ceva. Dar Marte îi poate face și impulsivi, motiv pentru care Săgetătorilor li se recomandă să își calculeze cu prudență pașii.

Ei vor avea surprize plăcute în plan financiar chiar de luni, când Luna, aflată în casa Banilor altora din astrograma lor, va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, care îi patronează.

Mijlocul săptămânii va fi potrivit pentru studiu sau pentru călătorii (mai ales peste hotare), iar în weekend, după ce Luna va ajunge în zodia Balanță, nativii se vor distra alaturi de prieteni.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top