Connect with us
Horoscop Urania 16 - 22 februarie 2019 - Lună plină aduce momente critice

Știri

Horoscop Urania 16 – 22 februarie 2019 – Lună plină aduce momente critice

Urania prezintă horoscop săptămânal pentru perioada 16 februarie – 22 februarie 2019. Luna plină în Fecioară aduce momente critice pentru zodii. Racii au ceva bătăi de cap din cauza acestui fenomen.

Horoscop Urania Săptămânal

Berbec

Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, un interes domestic, un atașament familial, poate fi resimțit cu mai multă acuitate, punând uneori probleme dificile de opțiune de genul „familie sau carieră”, „eu sau părinții”, „carieră sau avere” ori invers, constrângerile socio-profesionale se reflectă în chip dizarmonic în relațiile cu părinții și în punerea în aplicare a unui interes major.

Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, ambalări afective, trăiri intense, pătimașe, chef de aventură, de petreceri, de sport, precum și dorința trăită intens de a obține imediat niște plăceri. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027.

Traversând semnul lor zodiacal, Berbecii vor avea mereu, de-acum încolo, senzația că sunt puși la încercare și că în orice moment pot pierde ceea ce au. Perioadă a încercărilor în plan personal, dar și șansa de a face salturi în existență, în funcție de gradul la care vor ajunge pe direcția înțelegerii unei lecții de viață.

Între 19 februarie, după ora 16.47, și 21 februarie, după-amiaza, obligația de a se dedica muncii, de a avea răbdarea necesară să ducă la bun sfârșit activitățile profesionale. Pe fondul Lunii Pline în Fecioară din 19 februarie, nativii se pot confrunta cu trecătoare stări organice neplăcute, provocate de încărcătura astrală a momentului.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și își va pune amprenta pe viața interioară, care îi va împinge să se întoarcă cu gândul la trecut în diferite forme: amintiri, reevaluări, nostalgii, regrete, etc. Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, tendința de a tempera dialogurile parteneriale, de a le da o turnură diplomatică’ și care să le permită să câștige timp.

Horoscop Urania Taur

Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, atenție la detalii, bună capacitate de memorare, stare prielnică pentru a învăța, a repeta, a consolida cunoștințele dobândite în ultimul timp. Interes pentru studiu, în general, chiar dacă nu este vorba de a urma o formă organizată de învățământ.

Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, intervenții energice în cadrul familial. O serie de activități și priorități personale pot intra în conflict de timp, interes sau preocupare cu sarcinile curente casnice și gospodărești.

Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. În acest răstimp, el va influența activitatea cerebrală și procesele interioare, care vor presupune trezirea la realitate a unor trăiri ce nu erau pe deplin conștientizate.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și va influența în chip plăcut sau profitabil relațiile cu prietenii. Taurii vor putea să se întâlnească, să vorbească și să se bucure de proiectele comune sau de ipostazele în care se regăsesc pe „aceeași lungime de undă” alături de prieteni.

Pe 19 februarie va avea loc Luna Plină în Fecioară, ceea ce va imprima un pragmatism, dar și o anume rigiditate în relațiile afective ale părinților cu copiii. Cuvintele-cheie ale momentului vor fi, pentru ei, interesul, obligația, echilibrul, pragmatismul, premise mai puțin romantice, dar necesare în economia lor sentimentală, care îi vor împiedica să se cufunde în divagații fără rost și în himere.

Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, efort de a menține echilibrul relațional la locul de muncă; unul dintre motivele care îi determină să adopte o atitudine indiferentă sau înțelegătoare față de excesele colegilor ori șefilor este chiar starea lor de sănătate, care le sugerează un comportament protectiv.

Horoscop Urania Gemeni

Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, cramponare de bani și bunuri, dorința de a face economie, revizuirea atitudinii curente față de cheltuieli, cumpărături.

Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, mici orgolii personale, ipostaze flatante pentru nativii care se pot afla pe fondul participării lor la întruniri și activități profesionale de (oarecare) notorietate, unde se vor face ascultați și unde își vor putea impune un punct de vedere ori vor putea face paradă de cunoştinţele și inteligența lor.

Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027.

În această perioadă, el va introduce, o dată sau de mai multe ori, o lezare personală din partea prietenilor care vor acționa în detrimentul nativilor, desolidarizându-se de aceștia sau dând dovadă de carențe de caracter, de comportament, de atitudine.

Începe o perioadă a „lecțiilor de viață” cu privire la relațiile de prietenie cu atât mai importantă, cu cât vârsta Gemenilor va fi mai mică, iar ei se vor afla în plin proces de formare și maturizare. Între 19 februarie, după ora 16.47, și 21 februarie, după-amiaza, nevoia de a face ordine și curățenie, la propriu și la figurat, în familie, în casă și în regimul patrimonial.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, timp de o lună, îi va susține în plan profesional, sporindu-le șansa de a avea succes, de a fi admirați.

Pe 19 februarie, în acest sector își va exercita influența Luna Plină în Fecioară, care ar putea indica și un aspect critic, șubred cu privire la o chestiune administrativă sau organizatorică de natură casnică/domestică.

Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, disponibilitate spre divertisment, relaxare, detașare de stres, cochetărie, activități culturale.

Horoscop Rac Urania

Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, stare interioară mai confortabilă; Racii se vor ocupa de aspectul fizic, de sănătate sau de universul interior.

Moment al sensibilității și emotivității. Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, nativii pot face caz de banii pe care îi câștigă și, ca o consecință a concluziei la care au ajuns, nu vor pregeta să ia în calcul un demers revendicativ; pentru aproximativ două luni de-acum încolo, revendicările lor pot avea ecoul și efectul scontate.

Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027.

El va marca sectorul carierei, al ascensiunii profesionale, al succesului în viață, al performanțelor, introducând praguri de trecere care vor putea fi depășite prin maturitate și valoare personală; altfel, ele se vor constitui ca niște eșecuri și, respectiv, ca niște lecții de viață prin pilda pe care o vor revela.

Între 19 februarie, după ora 16.47, și 21 februarie, după-amiaza, Racii vor fi mai rezervați și mai puțin dispuși să-și piardă timpul liber sau să-și sacrifice energia în discuții inutile. În acest sector se va plasa Luna Plină în Fecioară din 19 februarie, care ar putea permite reașezări de intenții prin acumularea sau valorificarea practică a unor informații.

Posibile deplasări cu scop precis, inițiate pentru a rezolva ceva în plan practic, administrativ. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, pentru următoarele treizeci de zile, va lumina sectorul idealurilor și al conștiinței, dându-le cele mai inspirate idei, inițiative și intuiții.

Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, nevoia de calm și echilibru în interiorul familiei sau în propriul cămin. Relațiile parteneriale rămân încordate sau pline de reticență și neîncredere.

Citește horoscop Urania integral în Libertatea.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top