Connect with us
Previziuni karmice 14 - 20 februarie 2019. Săptămâna în care vor avea loc fenomene misterioase

Știri

Previziuni karmice 14 – 20 februarie 2019. Săptămâna în care vor avea loc fenomene misterioase

Furtunile emoționale de la început de an trec ușor și sigur, însă ele lasă în urmă tot felul de urme de îndoială, tot felul de sentimente ciudate, confuzie și depresii severe.

Previziuni karmice 14 – 20 februarie 2019

ZODIILE DE APĂ

Racii au o săptămână la dispoziție în care trebuie să se autoconsilieze din punct de vedere psihologic. Au de trasat niște linii clare, niște obiective pe care trebuie să le atingă pentru a supraviețui.

Scorpionii dau din necaz în alt necaz, dar vor ieși cu bine până la urmă din toate aceste probleme. E o perioadă ușor complicată.

Peștii întâmpină mici probleme financiare și apelează la ajutorul unor rude. Au de umblat prin mai multe locuri, au de întocmit niște documente. Au de-a face cu birocrația.

ZODIILE DE AER

Gemenii vor simți tot felul de lucruri ciudate, acele deja-vu-uri care nu vin din lumea aceasta, și nu sunt singurii nativi care vor trăi momente atât de stranii.

Balanțele și Vărsătorii se vor mai liniști din punct de vedere emoțional și vor performa la locul de muncă.

ZODIILE DE FOC

Berbecii sunt condiționați să fie ei înșiși. Nu își dau seama acum că sfaturile pe care le primesc sunt în beneficiul lor, dar vor realiza asta spre finalul săptămânii.

Leii iubesc precum în adolescență. Acești nativi sunt într-o continuă lună de miere, într-o continuă aventură amoroasă.

Săgetătorii poartă din nou (a miliarda oară) discuții definitive cu anumiți membri ai familiei. Și aceste discuții vor fi tot în van, însă măcar de data asta se vor mai liniști.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii vor simți că trăiesc într-o lume a căror principii nu le fac deloc bine. Se gândesc la o schimbare radicală.

Fecioarele vor avea aceleași feeling-uri ciudate precum Gemenii și Taurii. Îi încearcă sentimente amestecate, un soi de melancolie cu premoniție.

Vor simți că fac parte dintr-un univers paralel, vor reuși să comunice oarecum telepatic cu ceilalți. Va fi o perioadă tare ciudată.

Capricornii continuă să își caute un loc sub soare, însă le va fi din ce în ce mai greu. Trebuie să persevereze, dar să nu facă pe cocoșii.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top