Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie 2019. Cadouri-surpriză, Leii câștigă pe toate planurile

Știri

Rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie 2019. Cadouri-surpriză, Leii câștigă pe toate planurile

HOROSCOP. Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 8-15 aprilie.

HOROSCOP. Berbec. Are o săptămână în care trebuie să-și consolideze poziția lui, și acasă între membrii familiei, și la muncă, printre colegi, dar totodată și în societate, în sfera cu care vine în contact zi de zi. Consolidarea poziției tale. Să știe cine e Berbecul, cine e șeful și ce trebuie să spună.

Citește aici: HOROSCOP. Mihai Voropchievici și mantrele în dragoste pentru fiecare zodie în 2019

HOROSCOP. Taur: Nativii Taur beneficiază de încărcătura lui Vunjo. E săptămâna în care ei au câștigat de toate în toate planurile.

HOROSCOP. Gemeni: Trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări săptămâna viitoare, dar schimbări benefice, majore, cu însemnătate, încărcătură.

HOROSCOP. Rac: Cei care sunt tensionați primesc două sfsfaturi: să se relaxeze, să nu mai fie atât de încordați, să nu-și mai facă griji pentru că ei sunt grijuli pentru membri familiei, pentru rude, pentru tot, că e bolnăvior. Nu e bolnav, nu are nimic persoana aia la care voi vă gândiți că are probleme de sănătate, are de fapt o stare de sănătate excelentă. Voi puteți deveni ipohondri pentru că nu i-ați mai văzut de mult. Dar în weekend, urcați-vă în avion și duceți-vă la cei dragi și să vedeți că nu e nimic adevărat din fricile voastre.

HOROSCOP. Leu: Câștigă pe toate fronturile, salt rapid, calitativ în existența lui în săptămâna viitoare. Ai dat lovitura săptămâna viitoare, tot ce e bun, e la tine în curte. Nu e de valoarea lui Vunjo, dar este cam 80% din el.

HOROSCOP. Fecioară: Tot așteaptă câte ceva și așteaptă de anul trecut, săptămâna viitoare așteaptă o veste despre o schimbare foarte importantă și astase produce în săptămâna imediat următoare. Fiți pregătiți pentru această schimbare pe care vi-o doreați.

HOROSCOP. Balanță: Au chef de ceartă săptămâna viitoare, sunt puși un pic în postura de a fi tensionați, vor susține mai multe bătălii sau una mică, dar, atenție, dați dovadă de diplomație și de tact pentru că voi veți câștiga în mod sigur. Fără prea mult scandal și show.

HOROSCOP. Scorpion: Întotdeauna se pregătește pentru lucruri numai bune are o săptămână super-minunată. Vești foarte bune, sume de bani importante, dar și cadouri-surpriză.

HOROSCOP. Săgetător: Au triplă protecție, iar în săptămâna următoare, Săgetătorii sunt protejați de forțele divine, de toate atacurile malefice sau mai puțin malefice, deochi sau alte răutăți. În jurul lui va fi un câmp de protecție.

HOROSCOP. Capricorn: Întotdeauna dă ordine, mai acceptă să primească și el câteodată, dar nu le execută, că nu vrea. Are o săptămână în care trebuie să își schimbe tactica, să nu mai impună, să mai și accepte și dacă a acceptat prea mult să caute să impună. Deci schimbați tactica. Încercați să faceți contrar la ceea ce ați făcut până acum și ați văzut că nu a avut roade sau n-a dat rezultate.

HOROSCOP. Vărsător: Este cu gândul la dragoste, îl iubește cineva acolo sus, se gândește cineva intens la el și, totodată, gândul lui e însoțit de un cadou minunat, un dar.

HOROSCOP. Pești: Peștișorii pentru că tot vorbeam noi de dragoste, de ce așteaptă ei prin mantra, se pare că au și făcut-o. În prima parte au venit cu incantația pentru că spune: simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional, o dragoste nouă, superpasională.

Mihai Voropchievici - numerolog - data nașterii 13 octombrie 1949 Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate. Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului. Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat. Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top