Connect with us
Sfatul zilei 2 februarie 2018. Ce zodii renunță la visele lor

Horoscop

Sfatul zilei 2 februarie 2019. Ce zodii renunță la visele lor

Citește sfatul zilei de 2 februarie 2019 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 2 februarie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Familia te înconjoară azi și te simți extrem de bine. Trebuie să faci eforturi mari în această perioadă ca să te înțelegi bine. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: O scânteie nouă se aprinde azi în inima ta. Dragostea bate la ușa. Vezi cum te descurci! Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI: Ești într-un moment de răscruce și trebuie să faci o mare schimbare din punct de vedere personal. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Când ai un drum mai aparte față de restul lumii te gândești serios la ce trebuie să faci ca să te reintegrezi. Azi e o zi în care îți dai seama de multe. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Abordezi o atitudine care nu ți se potrivește. Trebuie să faci o schimbare din toate punctele de vedere. Numărul norocos al zilei: 10.

CITEȘTE ȘI: Horoscop de weekend 1 – 3 februarie 2019. Fecioarele sunt pregătite pentru orice

FECIOARĂ: Aștepți o aprobare, o veste de undeva și realizezi că așteptarea aceasta nu a avut niciun sens. Schimbă direcția! Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Logica și rațiunea nu prea te ajută azi. Ești foarte sensibil, însă nu uita că trebuie să lași emoțiile deoparte. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Horoscop 2 februarie – suferințele nu scutesc pe nimeni

SCORPION: Încearcă să asculți părerile diferite și nu te mai baza pe lucruri despre care nu ai auzit. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Îți faci procese de conștiință și te macină o serie de lucruri. Trebuie să ai în vedere că nu totul se termină într-un punct mort. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Te bucuri de sprijin din partea unei persoane. Vine un ajutor nesperat și trebuie să profiți de el. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Ești nevoit să renunți la anumite vise, la anumite speranțe, dar altele noi se deschid în sufletul șim mintea ta. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Primești o veste care te bucură, care te transformă complet. Trebuie să iei o decizie definitivă. Numărul norocos al zilei: 18.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top