Connect with us
Sfatul zilei de 10 aprilie 2019 - Primesc ajutoare din toate partile, chiar si de la cine nu se asteapta

Știri

Sfatul zilei de 10 aprilie 2019 – Primesc ajutoare din toate partile, chiar si de la cine nu se asteapta

Taurii incep saptamana in forta. Primesc ajutoare din toate partile, chiar si de la cine nu se asteapta. Citeste sfatul zilei de 10 aprilie 2019 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 10 aprilie 2019

BERBEC – Cu cat te incapatanezi sa te contrazici cu cei din jur, cu atat iti vei da seama ca a fi gica-contra nu este o solutie. Numarul norocos al zilei: 5.

TAUR – E timpul sa realizezi ca oamenii din jurul tau chiar tin la tine. Primesti ajutoare de la persoane neasteptate. Numarul norocos al zilei: 3.

Citește și: Horoscop zilnic 10 aprilie 2019. Horoscopul zilei de miercuri 10 aprilie – Probleme cu șefii

GEMENI – Zambeste! Bucura-te de acest inceput de saptamana promitator. Nu iti face procese de constiinta aiurea. Numarul norocos al zilei: 10.

RAC – Te loveste un gand de duca de necombatut. Planifica-ti o escapada intr-un loc frumos, linistitor, unde sa fii in contact cu natura. Numarul norocos al zilei: 4.

LEU – Nu iti umple mintea cu informatii de care nu ai nevoie. Concentreaza-te asupra lucrurilor esentiale din viata ta. Numarul norocos al zilei: 1.

FECIOARA – Arata ca poti trece peste criticile nefondate, ca nu te poate dobori nimeni dintr-o vorba. Numarul norocos al zilei: 6.

BALANTA – Numai tu stii ce e in sufletul tau. Daca nu vrei sa vorbesti cu ceilalti despre gandurile care te macina, e alegerea ta. Poate ca azi e mai bine sa nu te deschizi in fata oricui. Numarul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Gandeste-te care sunt aspectele care te caracterizeaza si scoate-le in fata. Pune-le in evidenta. Numarul norocos al zilei: 1.

SAGETATOR – Tempereaza-ti pornirile oricat de greu ti-ar fi. Invata sa faci pace cu tine si sa nu te napustesti asupra celorlalti cu agresivitatea ta verbala. Numarul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Nu mai sta ascuns in cochilia ta! Iesi la lumina, demonstreaza-le celor din jur de ce esti in stare cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 13.

VARSATOR – Trezeste-te la realitate! Nu tot ce zboara se si mananca. Numarul norocos al zilei: 14.

PESTI – Toti oamenii au ceva de ascuns. Este firesc sa nu vrei sa vorbesti despre secretele tale asa usor. Nu-ti mai face griji. Deschide-ti sufletul atunci cand te simti pregatit. Numarul norocos al zilei: 11.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top