Connect with us
soare în săgetător

Horoscop

Soare în Săgetător: Vești excelente pentru 4 zodii! Cum sunt influențați și ceilalți nativi

Soarele va intra în Săgetător în data de 22 noiembrie, aducând un plus de optimism și spirit de aventură, dorință de cunoaștere sau pasiune pentru călătorii.

Prezența planetei Mercur în aceeași zodie va amplifica dorința de comunicare și socializare, în timp ce Saturn, aflat tot încă în Săgetător, ne va cere să rămânem cu picioarele pe pământ și mai ales să dăm dovadă de maturitate și responsabilitate în orice relație sau în orice demers, susține astrologul Oana Hanganu.

Cum este afectată fiecare zodie de Soare în Săgetător, conform Oanei Hanganu

În 22 noiembrie Soarele va intra în Săgetător și le va aduce Berbecilor nu doar șansa de a călători, ci și dorința de a studia, de a se perfecționa profesional sau de a afla mai multe despre cultura sau istoria altor țări.

Pentru Tauri, timp de o lună de zile, Soarele în Săgetător îi va ajuta pe Tauri să aibă noroc, avantaje sau succes cu ajutorul altora sau să beneficieze din plin de veniturile (sporite!) ale partenerului de viață.

Soarele va intra în zodia Săgetător și va aduce mai multă „căldură” în relația de cuplu a Gemenilor, iar, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni jumătatea.

Pentru aceștia din urmă, există și o avertizare: cum interesul lor este axat pe viața profesională („din cauza” lui Jupiter aflat în casa Profesiei din astrograma lor), nativilor li se cere să își facă timp pentru iubire! Altfel, pot rata această perioadă favorabilă.

Acest eveniment își va pune amprenta asupra sectorului Profesional din astrograma zodiei Rac, sector în care se află planetele Mercur și Saturn.

Pentru Raci, succesul profesional va depinde în mod special de modul în care vor reuși să comunice cu șefii și colegii, dar și de modul în care își vor îndeplini sarcinile primite, fără a-i înfrunta sau critica pe șefi.

Miercuri, 22 noiembrie, Soarele va intra în Săgetător și în casa Iubirii din astrograma Leilor.

În cazul nativilor singuri se poate spune că Soarele va ajunge, în sfârșit, și pe strada lor.

Va fi o iubire „fulgerătoare”, în care nativii se vor implica ulterior cu adevărat, pentru că tot în casa Iubirii si astrograma Leilor se află și Saturn, planeta Responsabilității.

În ziua de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător și în sectorul Familiei din astrograma Fecioarelor, alăturându-se planetelor Mercur și Saturn.

S-ar putea ca nativii să primească vești legate de părinți sau de alte rude apropiate, să rezolve chestiuni legale sau administrative referitoare la o casă ori să cumpere, să vândă sau să închirize un imobil.

Evenimentul astrologic favorizează comunicarea Balanțelor cu cei din jur. Această influență este bine venită pentru că, în noiembrie, Balanțele nu mai sunt la fel de diplomate sau se amabile ca de obicei, pentru că Marte, planeta Războiului, este în zodia lor.

Pentru Scorpioni, asta înseamnă noroc în plan financiar, afaceri profitabile și ajutor nesperat în cazul unor obligații financiare

Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii îi va avea, drept „vedete” pe Săgetători: Soarele va intra chiar în zodia lor.

Soarele se va alătura planetelor Mercur și Saturn și, pe de o parte, va amplifica dorința de afirmare, farmecul personal și succesul nativilor, iar pe de alta, le va „aminti” de responsabilitățile pe care le au sau trebuie să și le asume.

Timp de o lună, Capricornii ar trebui să se concentreze pe rezolvarea unor probleme din trecut, indiferent dacă acestea sunt sentimentale, financiare sau profesionale.

Astrele îi vor ajuta pe nativi și în acest sens, dar și în pregătirea unor proiecte pe care să le demareze în decembrie, după ce Soarele va intra în zodia lor.

Vărsătorii trec printr-o perioadă în care viața profesională este marcată de schimbări favorabile,  Șansele pentru ei nu lipsesc.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător, alăturându-se planetelor Mercur și Saturn. Soarele îi va ajuta pe nativii Pești să fie în centrul atenției, să îi impresioneze pe cei cu putere de decizie și să obțină succesul dorit în plan profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top