Connect with us

Horoscop

TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

Unele cupluri de zodii fac o pereche ideala, iar iubirea dintre ei reuseste sa supravietuiasca oricaror probleme si rezista cu trecerea anilor.

Iata TOP 3 cele mai bune perechi de zodii:

Locul 3: Pesti – Scorpion

Intre Pesti si Scorpion este dragoste la prima vedere. Inca de la prima intalnire, nativii acestor doua zodii vor simti ca si-au intalnit jumatatea si nu stau prea mult pe ganduri cand vine vorba de casatorie. Scorpionii iubesc cu patima si sunt capabili de sentimente puternice. Dau dovada de fidelitate, calitate apreciata foarte mult de Pesti.

Relatiile Pesti-Scorpion sunt tot timpul pline de momente pasionale. Ambele zodii fiind semne de apa, nativii lor vor forma o legatura aproape telepatica si sunt capabili sa isi inteleaga trairile si emotiile fara a fi nevoie de cuvinte.

compatibilitate pesti - scorpion

Compatibilitate Pesti – Scorpion. foto:marykatebrogan.com

In plan sexual, lucrurile sunt la fel de bune sau poate chiar mai bune.  Nativii acestor zodii reusesc sa isi scoata la suprafata sentimentele si pasiunea unica, lucru care face ca partidele de sex sa nu fie banale. Atat Scorpionii cat si Pestii adora sa faca dragoste. Viata sexuala este dominata de o legatura intima extrem de puternica si este putin probabil ca monotonia sa-si faca simtita prezenta.

Citeste in pagina urmatoare cine se afla pe locul 2

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top