Connect with us
vise

Horoscop

Topul celor mai comune vise şi semnificaţia lor

Topul celor mai comune vise şi semnificaţia lor:

Îţi cade un dinte. Nu te paşte nici o primejdie, dar trebuie însă să fii atent la ceea ce ai spus sau urmează să spui. Ai bârfit pe cineva sau ai un secret pe care îl ţii departe de cei dragi? Ai dezvăluit secretul cuiva? Cam astea sunt întrebările pe care ar trebui să ţi le pui atunci te trezeşti şi realizezi că ai visat cum ţi-a căzut un dinte. Asta pentru că dintele simbolizează de fapt capacitatea ta de comunicare. Încearcă să fii mai atent la ce-ţi iese pe gură data viitoare şi încearcă să-ţi îmbunătăţeşti abilitatea de a comunica cu ceilalţi.

Eşti urmărit. Cei care cerceteză visele spun că acesta este cel mai comun vis recurent, adica repetitiv, în rândul femeilor. Asta îţi transmite de fapt că n-ar trebui să mai fugi de probleme, ci să le confrunţi pentru a scăpa de ele. De cine fug? Ce problemă trebuie să rezolv? Este vreo problemă pe care nu ştiu cum s-o rezolv? Am vreun secret din trecut de care fug şi sper să nu iasă la suprafaţa? Să eviţi o problemă, nu înseamnă că vei scăpa de ele. Nu faci decât să prelungeşti anxietatea. Aceste vise vor dispărea în momentul în care vei avea curajul să înfrunţi problema.

Toalete murdare. Dacă visezi aşa ceva trebuie să te gândeşti la toate lucrurile care te deranjează la cei din jur şi pe care nu ai curajul să le rosteşti în faţa lor. Incapacitatea de a spune ce te deranjează duce la acumularea şi mai multor frustrări şi energii negative care te ţin pe loc. Şi cu cât acumulezi mai multă mizerie, cu atât îţi va fi mai greu să o cureţi.

Din nou la şcoală. Chiar dacă ai terminat şcoala acum un an, 10, 20 sau chiar 50 de ani, te bântuie visul că eşti scos la tablă, că ţi-ai pierdut ghiozdanul sau că ai rămas repetent. Aceste vise au legătură cu cariera ta şi cu viaţa socială. Asta pentru că şcoala este primul loc în care înveţi ce este un “dead-line”. Apoi, şcoala este primul loc în care înveţi să comunici cu ceilalţi, să te integrezi. Trebuie să-mi dovedesc capacităţile şi abilităţile în faţa unui şef nou? Sunt în momentul de faţă în poziţia în care doream să fiu? Sunt suficient de pregătit şi de sigur pe mine pentru poziţia la care aspir? Caută răspunsurile la aceste întrebări şi pregăteşte-te să rezolvi problemele pentru a face faţa cu succes tuturor provocărilor legate de cariera ta.

Te înşală partenerul. Oricât de supărător ar fi acest vis, vestea bună este că foarte puţin parteneri şi-au căutat şi în realitate fericirea în afara propriului cămin. Totuşi, visele acestea transmit un mesaj de atenţionare. Ele îţi spun că este timpul să analizezi stadiul relaţiei şi să-ţi atenţionezi partenerul că ai nevoie mai multă de el. Partenerul tău stă mai mult cu prietenii decât cu tine? Începi să te simţi cumva în plus? Când ai vise că te înşală partenerul, asta înseamnă că de fapt nu-ţi acordă atenţia pe care o meriţi. Aşadar, comunicaţi mai mult şi evitaţi să vă certaţi pornind de la discuţii ce ţin de job. Exprimaţi-vă sentimentele pentru a nu a acumula alte frustrări şi arătaţi-vă sentimentele.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top