Connect with us
Horoscop special pentru Sfântul Andrei. Acești nativi trebuie să evite scandalurile - Zodia care de astăzi începe o nouă viață

Horoscop

Urmează cinci ani plini de succes pentru aceşti nativi. Ce anunţă astrele

Noroc în dragoste, succes în afaceri și grămezi de bani. Asta anunță astrele pentru două zodii, pentru următorii cinci ani, începând cu ianuarie 2018.

Berbec 

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2022 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

Citeşte şi Medicii, anunţ OFICIAL despre Arşinel. Care este starea de sănătate a actorului

Medicii Spitalului Universitar de Urgență București au declarat, într-o conferinţă de presă, că Alexandru Arşinel a suferit un sindrom coronarian acut. Managerul Spitalului Universitare de Urgenţă a dat detalii exacte despre ce se întâmplă în acest moment cu Alexandru Arşinel.

Cardiologii susţin că actorului i-a fost montat în această dimineaţă un stent şi că este cooperant, conştient şi are o stare generală favorabilă.

“A ajuns aseară la camera de gardă cu o durere toracică inferioară, a fost supus mai multor analize şi s-a decis internarea. Pentru a avea şi o părere medicală mai amănunţită, a venit şi domnul profesor Vinereanu.

A venit conştient, cooperant, cu o durere difuză. Starea domniei sale s-a păstrat pe parcursul nopţii. (…) Astăzi a fost supus unei coronarografii, în urma căreia s-a decis implantarea unui stent.

70% era obstruată artera, motiv pentru care s-a decis introducerea unui stent. (…) Totul a decurs normal, fără complicaţii. A fost un sindrom coronarian acut. Asta este titulatura modernă. (…) Starea domniei sale este favorabilă, mănâncă şi este foarte bine.

Alexandru Arşinel a fost operat în această dimineaţă

În funcţie de starea sa, domnul profesor Vinereanu şi medicii din secţia cardiologie vor decide externarea.”, au declarat medicii în cadrul unei conferinţe de presă.

Medicii au vorbit şi despre posibilitatea ca starea actorului să se fi agravat după şocurile suferite în ultima perioadă, după pierderea partenerei sale Stela Popescu, dar şi a actriţei Cristina Stamate.

“Stresul este implicat în aproape toată patologia cardiacă, însă dânsul are şi alte afecţiuni. Medicul cardiolog o să-i prescrie şi nişte recomandări la externare.”, au conchis medicii.

Aceştia au precizat că Alexandru Arşinel va putea urca încontinuare pe scenă dar după o perioadă de recuperare.

Alexandru Arşinel a ajuns duminică, de urgenţă, la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul a fost suspus unor investigaţii imediat, iar medicii de la camera de gardă au decis să-l interneze.

Citeşte şi Unde a lucrat Principesa Margareta şi de ce a fost URMĂRITĂ pas cu pas. Secretul a fost scos la iveală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top