Connect with us
Bucurie de Ziua Indragostitilor pentru 4 zodii. Citeste sfatul zilei de 14 februarie 2019

Zilnic

Bucurie de Ziua Indragostitilor pentru 4 zodii. Citeste sfatul zilei de 14 februarie 2019

Momente de bucurie pentru Berbec, Taur, Gemeni si Pesti, astazi. Citeste sfatul zilei de 14 februarie 2019 pentru zodia ta. Vezi la ce trebuie sa ai mare atentie!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Manevrele tale isi vad in sfarsit efectele. Ai stiut cum sa strangi cureaua in ultima luna pentru a te bucura azi de aceste clipe minunate. Tine-o tot asa! Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Sparge-te in figuri azi pentru ca este ziua ta! Nici la ziua ta de nastere nu te-ai simtit atat de bine pe cat o vei face la noapte. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

O persoana publica s-ar putea sa iti apara in cale. Nu te intimida ci fii spontan, la fel cum esti tu de obicei. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu exista invinsi si invingatori in dragoste. Toata lumea pierde sau castiga de la bun inceput. Ai ales sa pierzi, iar acum trebuie sa construiesti altceva in loc. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Firea ta rebela ascunsa iese azi la iveala si ii surprinde pe toti. Cantareste bine fiecare cuvant pe care il scoti pe gura atunci cand calatoresti cu cei dragi. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi vrei cu tot dinadinsul sa cercetezi. Te simti un mic explorator si vrei sa cauti colegi de investigare serioasa. Nu e de gluma. Multa bafta! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Daca vrei sa dansezi pana te dor picioarele, renunta la pantofii incomozi, chiar daca sunt preferatii tai ca design. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Povestile cu zane si printese nu sunt pentru tine. Tu vrei raspunsuri clare la intrebari concrete. E foarte bine ca adopti modul realist de a trai lucrurile. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Nu ai nevoie de scrisori de dragoste pentru a ierta. Nu te impresioneaza nimic in ultima vreme. Ai grija ca decizia luata sa nu te afecteze prea tare. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu e bine sa juri stramb asa ca renunta la ideea asta oricat de buna ar fi intentia ta de a convinge pe cineva de ceva. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Aduna-te si renunta la visat pentru o clipa. Priveste din fata problemele care te-au napustit in ultima perioada si da-ti singur o explicatie la intrebarea „De ce?”. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

In fiecare suflet se ascunde o deceptie, asa ca nu esti singura persoana care sufera din dragoste. Accepta ca nu poti trece peste ca si cum ai pocni din degete. Numarul norocos al zilei: 1.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top