Connect with us
Horoscop 10 februarie 2019 - Duminică cu surprize pentru nativi

Zilnic

Horoscop 10 februarie 2019 – Duminică cu surprize pentru nativi

Horoscop 10 februarie 2019. Pastrati-va calmul si incercati sa nu va implicati in dispute, ca sa nu faceti afirmatii sau gesturi pe care le-ati putea regreta mai tarziu!

Citeşte mai jos horoscopul pentru fiecare semn zodiacal

Berbec – Horoscop 10 februarie 2019

Stai de vorbă cu familia şi faceţi planuri în detaliu pentru perioada următoare. Sunteţi cu toţii entuziasmaţi de ceea ce vreţi să realizaţi împreună şi intraţi în cele mai mici amănunte când discutaţi despre ceea ce vă aşteaptă. Planificaţi totul zi cu zi, oră de oră, pentru că aveţi mari speranţe de la sensul spre care v-aţi canalizat cu toţii atenţia.

Optimismul, entuziasmul, motivaţia care vă împinge pe toţi de la spate sunt combustibilul perfect pentru a vă aduna cu toţii forţele în acelaşi sens şi să ajungeţi cu brio la rezultatele visate. Dialogul trebuie să stea la baza acestor mari planuri comune, deci discutaţi clipă de clipă.

Taur – Horoscop 10 februarie 2019

Nu te opri, deocamdată, la o singură variantă din gama largă de opţiuni pe care o ai la dispoziţie. Mai experimentează, mai joacă-te un pic, pentru că ai de unde alege. Va veni şi ziua când va trebui să te hotărăşti, dar deocamdată ai toate condiţiile pentru a evolua pe mai multe direcţii simultan.

Nu-ţi cere nimeni să mergi într-o singură direcţie acum, ca atare poţi avea succes şi pe un plan, şi pe altul, fără a strica pe niciunul. Unii ar putea spune că e o dovadă de superficialitate şi neglijenţă din partea ta că nu te decizi încă, dar tu consideri că din toate aceste căi pe care mergi înveţi ceva ce te va ajuta să selectezi la final cea mai bună opţiune! Dacă nu le-ai încerca, de unde ai şti care e bună?

Gemeni –  Horoscop 10 februarie 2019

Foarte contradictorie atitudinea ta astăzi, pentru că acolo unde ar trebui să te comporţi ca un om matur, serios, concentrat la problemele cotidiene, te porţi ca un copil lipsit de griji, cu gândul în altă parte. Poate nu e rea această viziune mai superficială în faţa greutăţilor, dar nu laşi cea mai bună impresie în ochii celor care aşteaptă mai mult de la tine.

Adaptează-ţi modul de a te implica în ce ai de făcut în funcţie de situaţie, ca nu cumva să le încurci între ele, adică să iei prea în serios lucruri banale şi simple, şi prea în glumă treburi importante.

Rac – Horoscop 10 februarie 2019

Nu poţi ignora o situaţie neplăcută care te-a afectat recent şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumină deşi credeai că e deja de domeniul trecutului.

Poate nu ar fi bine să zgândăreşti răni ce s-au închis deja sau să treci în revistă doar eşecurile, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul momentului trebuie să cuprindă reuşitele cu care te mândreşti, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

Leu – Horoscop 10 februarie 2019

Nu te mai comporta ca un copil care nu ştie ce face şi care crede că poate repara totul cu un zâmbet drăguţ şi inocent. Te-ai maturizat, eşti un om responsabil care ar trebui să ia decizii lucide şi clare, deci nu ai voie să te mai joci nici cu încrederea oamenilor, nici cu norocul tău.

Dacă eşti în faţa unei mari hotărâri, trateaz-o cu seriozitate ca şi cum ar depinde o lume întreagă de ea. Îmbracă haina omului matur şi nu te mai amuza asemeni unui copilaş jucăuş care-şi permite să facă prostioare. Nu mai ai vârsta la care să poţi greşi şi să spui mai apoi că… n-ai vrut. De acum tot ce faci, faci cu discernământ şi raţiune şi nu ţi se vor tolera glumiţele.

Fecioară – Horoscop 10 februarie 2019

Nu le poţi controla chiar pe toate în viaţă, ca atare evenimentele care se anunţă la orizont vin ca un tăvălug spre tine, nu te poţi opune lor. Lasă garda jos şi acceptă lucrurile aşa cum vin, pentru că ar putea fi mult mai bune decât ai putea tu crede.

Ştii prea bine că nu eşti cel mai bun la luat decizii şi, dacă ai vrea să le aşezi pe toate la locul lor cu atâta rigurozitate, s-ar putea să nu iasă chiar aşa cum visezi. Schimbările care se anunţă vor fi mai bune decât crezi, deci lasă-le să se manifeste, dă-le voie să se instaleze în viaţa ta, cu încredere deplină că sunt în avantajul tău. Acceptă noutatea!

Balanță – Horoscop 10 februarie 2019

Nu te gândi cu dispreţ sau cu o atitudine de perpetuu nemulţumit la lucrurile bune pe care le ai, pentru că, dacă te-ai raporta un pic la cei care nu au ceea ce deţii tu acum, ţi-ai da seama cât de norocos eşti. Apropie-te de cei care nu au avut aceeaşi soartă fericită ca a ta, pentru că sigur, prin comparaţie, îţi vei da seama cât de bogat eşti, şi oferă-le ceva din cea ce ai.

Că e preaplinul sau din puţinul tău, te vei simţi de o mie de ori mai fericit să poţi vedea pe cineva care chiar suferă de lipsuri majore că a primit ceva de la tine. Dăruieşte, oferă, dedică-te sincer celor suferinzi, pentru că ceea ce primeşti înapoi din asemenea gesturi contează mai mult decât toate lucrurile materiale de care ai parte zi de zi.

Scorpion – Horoscop 10 februarie 2019

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate.

Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta!

Săgetător – Horoscop 10 februarie 2019

Eşti foarte dinamic şi plin de viaţă încât ar fi culmea să leneveşti acasă. Fă ceva interesant, ceva complicat care să consume energia din belşug pe care o deţii, pentru că ar putea da naştere unor rezultate excepţionale.

Indiferent care sunt acţiunile care vor primi acest plus de energie, că e sport, că e curăţenie prin casă sau că e puţină distracţie, eşti ca un motor la turaţie maximă care se bucură că toate îi merg strună şi care îi stimulează şi pe ceilalţi.

Horoscop 10 februarie 2019

Capricorn – Horoscop 10 februarie 2019

Dragostea poate fi cea mai ciudată surpriză a acestei zile. Poţi primi un semn complet neaşteptat de la o persoană faţă de care nutreşti sentimente de iubire şi care nu a reuşit până acum să se apropie prea mult de tine. Nici nu ştii cum îţi dă un telefon şi te invită să la o cafea!

Da, cam aşa pot fi noutăţile sosite ca din senin, care te pot lua complet prin surprindere şi care îţi vor face inima să bată din ce în ce mai tare.

Vărsător – Horoscop 10 februarie 2019

Nu sta în aşteptare sperând că se iveşte de undeva un miracol, pentru că nu apare! Numai de tine depinde cum depăşeşti acel hop în care te simţi blocat: e o chestiune de voinţă, de liber arbitru, deci ai curajul schimbării chiar acum!

A continua să te complaci în rutină, comoditate şi monotonie nu e soluţia cea mai bună pentru tine, ca atare caută de undeva acel cârlig de salvare care să te scoată din această pasivitate şi să te împingă într-o direcţie nouă mult mai activă. Ai să vezi cât de uşor e să depăşeşti un hop doar prin ambiţie, deci spune-ţi chiar acum cu încredere şi curaj, ţie însuţi: da, pot!

Pești – Horoscop 10 februarie 2019

Ţi-e dor de lucruri frumoase din trecut şi ai dori cumva să te întorci în acele timpuri, când era iubire în viaţa ta, când te simţeai răsfăţat şi ocrotit, când totul părea idilic. Nu exagera cu nostalgiile, pentru că şi prezentul are multe de oferit, dar nu te poţi abţine să nu compari mereu cu vremuri mult mai frumoase din trecut.

Adu după tine, din amintiri, ce e mai bun şi mai motivant pentru ceea ce faci acum, pentru că din trecut poţi extrage o resursă excelentă de energie pozitivă, pentru că, dacă atunci lucrurile au mers bine, le poţi repeta şi acum. Scoate de la naftalină motivaţia de a mai trăi totul odată ca atunci, nu regretul că s-a dus!

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top