Connect with us
Horoscop 12 martie 2019 - O zi plină de provocări

Zilnic

Horoscop 12 martie 2019 – O zi plină de provocări

Horoscop 12 martie 2019. Previziuni pentru data de 12.03.2019!

Nativii din Leu au parte de o zi minunata, alaturi de oameni cu aceeasi mentalitate.

Horoscop 12 martie 2019 Berbec

Nu detii tu chiar toate solutiile, si celalalt are ceva de spus. Daca discuti de fiecare data cu familia despre ceea ce te preocupa, se vor gasi solutii prin care problemele sa dispara. Nimic nu ramane fara remediu, ca atare nu insista sa le duci singur pe toate in spinare, ci asculta si parerile celor dragi. Stati de vorba pe indelete, spuneti-va fiecare parerea, ca, la final, sa extrageti o concluzie care sa adune la un loc toate ideile vehiculate, fara sa se bata cap in cap. Dialogul are rolul de a armoniza situatii scapate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare si reciprocitate.

Horoscop 12 martie 2019 Taur

Gelozia iti intuneca sufletul, pentru ca ai impresia ca cel drag iti ascunde ceva, ca face lucruri fara sa-ti spuna, dar nu cumva exagerezi cu aceasta atitudine? S-ar putea sa fie doar o impresie gresita, pentru ca partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea sa ti-l impartaseasca anume pentru a nu te ingrijora si pe tine, dar tu tratezi gresit discretia sa, ca pe un semn ca se ascunde de tine. Inainte de a-l trata cu ostilitate, incearca sa vezi ce se intampla cu el, ca sa nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de liniste.

Horoscop 12 martie 2019 Gemeni

Nu tine cont de anturajul nepotrivit in care nimeresti azi, pentru ca vor incerca sa te influenteze cu tot felul de motive de frica, de suspiciune, de nesiguranta, desi tu esti plin de energie si gata de orice aventura. Foloseste-te de acest bagaj imens de buna dispozitie si de chef de actiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fara sa asculti argumentele nefaste care vin de la cei care iti tin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au incredere in rezultatele spre care te indrepti si, la urma urmei, nu au incredere nici in tine, deci ti-ar fi mult mai bine fara asemenea tovarasi negativisti!

Horoscop 12 martie 2019 Rac

Nu te astepta ca cei din jur sa-ti alimenteze visele, pentru ca ei nu au de unde sa stie pe ce anume te bazezi tu. Tu stii cel mai bine ce vrei, ce poti, ce resurse ai la dispozitie, ca atare nu pune la suflet neincrederea cu care te trateaza. Ei chiar nu au curajul sa viseze in acest moment, nu au nimic bun de care sa se agate, dar nu in aceeasi situatie esti tu, care ai planuri marete de atins si mai ai si convingerea deplina ca le poti duce la indeplinire cu brio. Important e ce vrei tu si ce resurse pui in joc pentru rezultatele pe care le doresti, ca atare nu pleca urechea la criticile celor care te inconjoara. Ei vad in jur doar piedici si probleme.

Horoscop 12 martie 2019 Leu

Este o zi pe placul tau datorita oamenilor cu care interactionezi. Ai sansa de a intalni persoane care gandesc la fel ca tine si au acelasi entuziasm in fata planurilor de care vrei sa te ocupi azi. Fa echipa cu acestia in tot felul de actiuni interesante, dinamice, pline de viata, pentru ca rezultatele ar fi excelente. Prietenia este si ea in prim plan, atat pentru ca tu esti dispus sa oferi sprijin neconditionat celor la care tii, cat si pentru ca primesti din partea celor care te simpatizeaza numai gesturi frumoase, care iti confirma faptul ca ai alaturi de tine oameni potriviti viselor tale.

Horoscop 12 martie 2019 Fecioara

Micile neintelegeri din casa nu merita transformate in furtuni si mai mari, deci incearca sa te pui un pic in pielea celor dragi ca sa intelegi ce se intampla cu ei, ce-i face sa reactioneze negativ la ceea ce se petrece acasa. Partenerul de viata, un parinte sau un frate vine nervos acasa si tensioneaza si mai mult atmosfera cu nervii sai, iar tu, in loc sa ii oferi intelegere si o ureche de ascultat, ai putea reactiona si mai agresiv, incat nu mai e decat un pas pana la un imens scandal casnic. Ai grija, asadar, pana unde ridici tonul!

Horoscop 12 martie 2019 Balanta

Te-ai gandit vreodata cu ce misiune ai venit tu pe lume? Cu siguranta, da, dar azi parca deja intrezaresti inca un raspuns la aceasta intrebare. Rolul tau pe pamant e sa raspandesti si sa primesti iubire. Nu e vorba de latura fizica a iubirii, nici de iubiri patimase si aprinse, ci poti iubi in diferite feluri! Poti iubi munca pe care o faci zi de zi. Poti iubi culoarea cerului sau o melodie… Poti iubi un animalut care te insoteste fidel. Poti juca rol de Cupidon pentru un prieten mai putin norocos in iubire. Poti juca rol de arbitru intre doi prieteni certati. Sau ai putea descoperi si alta destinatie a iubirii tale, altceva sau altcineva, la care nu te-ai gandit inainte, merita iubirea ta si i-o oferi cu bucurie. Cat timp sufletul tau zambeste multumit pentru ce ai facut, inseamna ca ti-ai indeplinit misiunea!

Horoscop 12 martie 2019 Scorpion

Vin o multime de semne de afectiune si simpatie de la cei din jur, ceea ce te maguleste, pur si simplu. Nu te asteptai la atatea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru ca traiai cu impresia ca lumea are ceva cu tine, dar iata ca vezi cu ochii tai ca te-ai inselat, ca aveai prieteni sinceri in preajma care te sustin cu vorbe bune si complimente ce-ti dau incredere in calitatile tale. Dintre atatea gesturi frumoase indreptate spre tine, nu e exclus sa apara si dovezi de iubire, pe care nu ar trebui sa le pui la indoiala: sunt reale, puternice si merita primite cu inima deschisa!

Horoscop 12 martie 2019 Sagetator

Uneori nu caile batatorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale si merita ascultate si puse in practica imediat pentru ca stii bine ce spui. Nu sunt pareri sau vorbe aruncate in vant, ci sunt oglinda experientei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat in ani de efort. Spune ce ai de spus, cu incredere deplina in inteligenta ta, lasa modestia la o parte si, daca cineva are nevoie de ajutorul tau, ofera-i-l cu draga inima, pentru ca tu privesti lucrurile dintr-un alt unghi decat cel direct implicat. Chiar daca, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, dupa o vreme iti va multumi ca ti-a urmat sfatul!

Horoscop 12 martie 2019 Capricorn

Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania in care te afli. Daca atragi alaturi de tine oameni suspiciosi, pesimisti, care se tem de orice, la fel vei deveni si tu alaturi de ei. In schimb, daca te inconjori de oameni veseli, tonici, cu chef de distractie si de noutate, te vei molipsi imediat de la acestia si te vei comporta la fel. Daca esti meteodependent, si starea vremii poate avea o influenta majora asupra ta, ca atare tu devii un fel de oglinda fidela a mediului in care te afli: daca ai parte de soare, cer senin si de un anturaj tonic si amuzant, si ziua ta va fi una de succes pe toate planurile!

Horoscop 12 martie 2019 Varsator

Esti tentat sa spui ca nu se intampla nimic conform planurilor tale, ca tot astepti un miracol si nu mai vine, dar uiti un element cheie in aceasta ecuatie: timpul potrivit. Chiar daca tu cunosti foarte bine valoarea timpului, de data aceasta te cam grabesti si astepti rezultate inainte de momentul cel mai potrivit. Ai incredere ca toate sunt atat de bine calculate undeva acolo sus incat ceea ce visezi va veni in calea ta atunci cand e benefic pentru tine. Dumnezeu raspunde rugaciunilor tale in doua feluri: se aproba sau… se aproba, dar nu acum! Ca atare asteapta cu incredere deplina ca succesul va veni exact cand trebuie, nu cand vrei tu.

Horoscop 12 martie 2019 Pesti

Esti preocupat de partenerul tau de viata, pentru ca are nevoie, acum mai mult ca oricand, de afectiunea ta, de grija ta, de protectia ta. Trece prin momente mai sensibile cand simte nevoia sa fie ocrotit si rasfatat, cineva sa-i poarte de grija, si ii stai alaturi trup si suflet. Imagineaza-ti ca esti un fel de medic sau psiholog ce se apleaca asupra problemelor altuia si faci tot ce-ti sta in putere sa-i ridici moralul, sa-i alungi temerile sau durerile. Efectele rugaciunilor tale pentru el si ale ingrijirii pe care i-o acorzi vor fi binefacatoare, deci continua sa i te dedici cu devotament si iubire. E unul din acele momente cand se vede cat de uniti sunteti la bine, dar mai ales la greu.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top