Connect with us
Horoscop 22 februarie 2019. O zodie își îndeplinește un mare vis

Zilnic

Horoscop 22 februarie 2019. O zodie își îndeplinește un mare vis

Horoscop 22 februarie 2019.  Nativii din aceste zodii nu reușesc să rezolve ce și-au propus. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 22 februarie 2019

Nu te crampona de fleacurile care nu-ti convin, pentru ca de acestea nu scapi niciodata. Abordeaza o atitudine vesela, indiferenta la ceea ce altadata te-ar fi suparat.

Prefa-te ca nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru ca aceasta e atitudinea perfecta pentru a face din aceasta zi una excelenta.

Daca stai si diseci firul in patru, descoperind ceea ce nu-ti place, vei bate pasul pe loc, fara sa simti ca trece ziua. Or, un zambet pe buze si o gluma te ajuta sa te bucuri de orice.

Taur – Horoscop 22 februarie 2019

Prietenul la nevoie se cunoaste, ca atare azi poti privi cu incredere in jurul tau, ca sa vezi pe cine te poti baza la nevoie. Ajunge doar sa arunci o vorba ca ai avea nevoie de un sfat si atunci vei vedea cine sare in sprijinul tau.

Nu astepta un miracol din senin, pentru ca nu se va intampla nimic daca nu recunosti sincer ca nu stii ce trebuie facut intr-o anumita situatie complicata.

Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui fara jena ca nu stii, ca nu ai solutii la problema respectiva. Cineva va fi alaturi de tine trup si suflet si te va indruma pas cu pas, impartasindu-ti din propria sa experienta.

Gemeni –  Horoscop 22 februarie 2019

Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva. Timpul trece fara sa-l poti opri, deci trebuie sa te inarmezi cu putere, ca sa faci fata acelei provocari pe care o presimti a fi complicata.

Nu va fi usor, dar nu e prima oara cand treci prin asa ceva, ca atare nu trebuie decat sa iti aduci aminte cum ai reactionat cu alte ocazii si sa treci peste acest hop cu succes. Daca a mers bine candva, va merge si acum!

Rac – Horoscop 22 februarie 2019
Joci un rol important intr-un grup de persoane coplesite de emotii negative. Unii se plang intruna, altii vorbesc doar de probleme, lipsuri si necazuri, unii isi desarta bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tau e ca ramai lucid si rational in ciuda acestei atmosfere sumbre.

Gandesti limpede ce trebuie facut in orice situatie nefasta care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea sa te asculte, are numai de castigat de pe urma sfaturilor tale. Neimplicat emotional in problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

Leu – Horoscop 22 februarie 2019

Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet.

Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control.

Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Fecioară – Horoscop 22 februarie 2019

Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care iti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput.

Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile intr-o nota pesimista, dar in loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de invatat din acest hop.

Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol intamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul in revista. Sigur descoperi ceva folositor!

Balanță – Horoscop 22 februarie 2019

Primesti o veste destul de abrupta care te obliga sa schimbi rapid sensul unei actiuni. E ca un ordin venit de sus caruia nu i te poti opune, deci lasa deoparte tot ce faceai si schimba macazul.

Ca vrei sau ca nu vrei sa faci aceasta modificare de strategie, intr-o zi vei fi multumit ca ai fost pe faza si nu ai amanat decizia, pentru ca reactiile prompte sunt si cele mai bune in situatia de fata.

Esti un as in astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o directie nici din comoditate, nici din teama, ci daca ti se ofera o alta cale, iti reconfigurezi imediat traseul.

Scorpion – Horoscop 22 februarie 2019

Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar.

Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa.

Săgetător – Horoscop 22 februarie 2019

Te afli in compania unei persoane care te intimideaza, poate pentru ca are o personalitate puternica sau o functie suspusa si nu stii cum sa te comporti in fata sa.

Preferi sa taci sau mai bine zis lasi faptele sa vorbeasca in locul tau, deoarece trebuie sa te prezinti inaintea sa cu o sarcina indeplinita perfect.

Daca nu o vei indeplini cum trebuie, te vei simti vinovat si oarecum rusinat, tocmai de aceea faci un efort sa iti indeplinesti misiunea ireprosabil pentru imaginea ta.

Horoscop 22 februarie 2019

Capricorn – Horoscop 22 februarie 2019

Toata oboseala ta a fost in zadar pentru ca proiectul pentru care ai muncit atata esueaza acum. Nu trebuie sa mai insisti sa mai salvezi ceva, daca vezi ca nu merge nimic, ci sa te detasezi de toate fara a te crampona de un esec.

Schimba imediat macazul spre altceva, recuperand ce se mai poate, ca sa nu consideri ca ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleasi rezultate ca cele pe care le-ai sperat initial.

Vărsător – Horoscop 22 februarie 2019

Daca vezi ca planurile facute pentru azi nu inainteaza orice ai face, nu insista. Schimba imediat macazul spre o alta activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune.

Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai urneste, dar, decat sa pierzi vremea cautand explicatii, mai bine ai renunta, deocamdata, la tot, si te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp inainte.

Cand o usa ti se tranteste in nas, undeva, sigur se deschide o fereastra in alta parte si trebuie sa profiti imediat de alternativele pe care le ai la dispozitie.

Pești – Horoscop 22 februarie 2019

Abia astepti un eveniment fata de care ai o atractie speciala, pentru ca il privesti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian.

Poate e o intalnire mult visata, o calatorie de la care ai mari asteptari sau doar o revedere cu prietenii pe care o presimti ca fiind cu totul speciala.

Privesti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu lasi lucrurile sa ajunga ele singure acolo, ci le grabesti cumva evolutia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi sa ti se intample.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top