Horoscop Neti Sandu 17 aprilie 2018 – O zodie este nevoită să faca rost de bani


Data publicării: 17 aprilie 2018. Ora publicării: 6:54 Ultimul update: 8:18

Horoscop 17 aprilie 2018. Ziua de marți aduce o veste neașteptatăNeti Sandu a prezentat horoscopul zilei de 17 aprilie 2018 în urmă cu câteva minute la Știrile Pro TV. Astrologul anunță o zi reușita. Vibrația zilei este 8, fapt ce le aduce zodiilor lucruri frumoase si fiecare nativ are rezervat ceva frumos pentru astăzi, spune Neti Sandu în horoscopul zilei de 17.04.2018.

Citește aici și previziunile Acvariei pentru 17.04.2018: Horoscop 17 aprilie 2018. Ziua de marți aduce o veste neașteptată

Neti Sandu – Horoscop 17 aprilie 2018

Venus traversează astăzi zodia taurului și tot astăzi este lună plină, cele doua fenomene astrologice aduc zodiilor emoții, dar și o perioada frumoasă pentru zodii.

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Horoscop Neti Sandu 17 aprilie Berbec – Vi se pot aproba credite bancare, astăzi aveți succes pe planul financiar, însă atenție și cum investiți banii. Se poate să începeți un proiect care vă aduce bani mai mulți.

Horoscop 17 aprilie Taur

Taur – O să vă intre niște bani și ar fi bine sa va ingrijiti sănătatea mai ales că în ultima perioada corpul vostru transmite diverse semne. Bani și aprecieri din partea șefilor.

Gemeni

Gemeni – Familia voastră are nevoie de mâna voastră de ajutor, de asemenea aveți multe treburi prin casă iar astăzi s-ar putea să fie nevoie să săriți în ajutorul celor dragi. Rezultatele muncii dumneavoastră se vor vedea peste 3 luni.

Rac – Neti Sandu 17 aprilie

Tensiunile din viația personala a nativilor din zodia rac ies la suprafața astăzi, dați dovada de întelepciune și aveți grijă cum tratați conflictele.

Horoscop Neti Sandu 17 aprilie 2018 – Leu

Nativii zodiei leu se pregătesc de un evenient festiv pe care îl vor avea de organizat în weekend. Sunteți destul de agitat în această perioadă prin urmare aveți grijă să verificați de două ori fiecare chestiune importantă care trebuie intreprinsă. Puteți schimba multe lucruri în bine, o să fie o emancipare.

Horoscop Fecioară 17 aprilie 2018

Fecioarele reînoiesc astăzi relatii pierdute cu mult timp în urmă, aveți mare grijă la persoanele de lângă dumneavoastră pentru că este posibil să ratați momente importante pentru cei dragi. Aveți șanse să vă luați o casă nouă.

Balanță Neti Sandu 17 aprilie 2018

Timpul liber le aduce balanțelor diverse preocupări cu care nativii sunt nevoiți să se confrunte.

Horoscop Neti Sandu 17 aprilie 2018 – Scorpion

În viața scorpionilor revine trecutul. Persoane de mult ieșite din viața nativilor reapar în viața, iar relațiile reînodate astăzi, 17 aprilie pot fi de lungă durata. Se poate să fie o zi plina de bani și reușiti să puneți bani de concediu.

Săgetătorii pot să-și întâlnească marea dragoste

Astăzi întâlniți pe cineva care ar putea să vă schimbe viața, scorpionii singuri își pot alina singurătatea foarte ușor în această perioada. Sunt mari șanse să vă întâlniți marea dragoste.

Capricorn – 17 aprilie 2018

Neti Sandu le recomandă capricornilor să nu evite niciun eveniment monden în perioada următoare pentru că este vremea schimbărilor bune și de ce nu, chiar și posibilitatea regăsirii dragostei. Se poate să fiți cooptați într-o  activitate care vă poate aduce multe satisfacții.

Vărsător

Horoscop Neti Sandu 17 aprilie 2017 Vărsător – O cină în doi ar putea stabiliza relația de cuplu, iar pentru nativii singuri ar putea aduce dragostea.

Horoscop Peși 17 aprilie

Neti Sandu spune că peștii pot avea plecări de afaceri în perioada aceasta și că asta le-ar putea aduce succesul în planul profesional. Vi se poate semna o cerere să începeți și munca la ceva care vă place.

Previziunile zilei de 17 aprilie 2018 au fost prezentat de Neti Sandu, în rubrica de Horoscop, din cadrul Știrilor Pro TV.

Știri pe aceeași temă

Horoscop 17 aprilie 2018. Ziua de marți aduce o veste neașteptată

Sursa: Huff.ro
Scris de , în Zilnic
Comentarii