Connect with us
Sfatul zilei 12 martie 2019. Leii sunt puși pe harță

Zilnic

Sfatul zilei 12 martie 2019. Numărul noroc al zilei. Leii sunt puși pe harță

Citește sfatul zilei de 12 martie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Leii sunt puși pe ceartă astăzi.

Sfatul zilei 12 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai ajuns într-un punct sensibil, iar acum nu mai poți suporta nicio altă jignire sau sfidare în plus. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR: Nu îi deranja pe cei care sunt foarte ocupați, chiar dacă îți sunt prieteni. Riști să strici o relație frumoasă din cauza spiritului tău băgăcios. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Nu te mulțumești cu puțin și știi foarte bine că poți avea mai mult. Sunt momente în care trebuie, totuși, să te oprești. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Uneori singurătatea nu e cea mai bună. Astăzi trebuie să te înconjori de prieteni, nu să întorci problemele pe toate părțile. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Lasă tonul jos și nu îi mai provoca pe cei din jur la discuții. Nu te avantajează postura aceasta. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Nostalgia pe care o simți azi te poate duce într-o depresie de zile mari, așa că fă tot posibilul să găsești motivația de recupera energia pozitivă care e în tine până la urmă. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Lasă ce a fost în trecut acolo și concentrează-te asupra planurilor de viitor. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: A sositul momentul să faci o departajare în sufletul tău, să tragi linia și să triezi oamenii. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Stai de vorbă cu cei dragi și apropie-te de ei. Ai toate motivele să te bucuri de viață. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Nu alege o singură variantă de rezolvare a problemei tale financiare. Uită-te mai atent pe tabla de soluții. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Cei cu care intri în contact azi te primesc cu mult entuziasm. Ai parte de multe bucurii, de surprize care mai de care mai frumoase. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Dacă atmosfera e tensionată în jurul tău, nu mai pune paie pe foc chiar dacă ai și tu lucruri de contestat. Numărul norocos al zilei: 10.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top