Connect with us
Sfatul zilei 15 martie 2019. Scorpionii, la răscruce de drumuri

Zilnic

Sfatul zilei 15 martie 2019. Scorpionii, la răscruce de drumuri

Citește sfatul zilei de 15 martie 2019 și află ce te așteaptă azi. E o zi completă din multe puncte de vedere, chiar dacă pentru Scorpioni apar greutățile.

Sfatul zilei de 15 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai dreptatea de partea ta, așa că nu lăsa nimic de la tine. Azi poți câștiga un proces important. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Te simți bine cu multă în lume în jurul tău, dar uneori ce e mult strică. Cu alte cuvinte, alege oameni de calitate lângă care să îți petreci timpul. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Adu-ți aminte de momentele în care erai la pământ și singur te-ai ridicat. O poți face din nou. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Nu-ți strică o ieșire, un moment de relaxare. Ai ocazia ca azi să faci ce îți place. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Ai sperat să ajungi în acest punct, însă evenimentele vin peste tine într-un mod pe care nu îl puteai preconiza. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Totul se întoarce pe dos, totul se schimbă cu o viteză pe care nici măcar nu vrei să o mai controlezi. Ai mare grijă ce decizii iei. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Pleci la drum cu niște bagaje în spate. Lasă-le pe traseu căci nu vei ajunge niciunde. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Ești la răscruce de drumuri și te macină foarte tare anumite chestiuni legate de bani. Trebuie să găsești momentul oportun să faci o schimbare. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR: Lumea te privește cu un mare respect și ar fi bine să nu îi dezamăgești. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Chiar dacă ziua de azi nu e promițătoare, ar fi bine să depui toate eforturile posibile să te mai înviorezi. Numărul norocos al zilei: 27.

VĂRSĂTOR: Trebuie să duci la bun sfârșit anumite proiecte dragi sufletului tău. Ai încredere în forțele tale. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI: Scapă cu orice preț de piticii de pe creierul tău. Îți faci gânduri negative fără sens. Numărul norocos al zilei: 7.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top