Connect with us
Sfatul zilei 16 februarie 2019. Leii o țin într-o distracție... cum nu s-a pomenit!

Zilnic

Sfatul zilei 16 februarie 2019. Leii o țin într-o distracție… cum nu s-a pomenit!

Citește sfatul zilei de 16 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 16 februarie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Stai lângă persoana iubită dacă are nevoie acută de tine. E timpul pentru voi doi, doar pentru voi doi. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Ți-ai dori o a doua șansă, un motiv în plus de bucurie. De ce nu te uiți mai atent în jur? Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: E timpul să depui mai multe eforturi pentru a te ocupa de lucrurile mărunte care contează cu adevărat în viață. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Nu prea suporți lingușelile, dar parcă azi ești dispus să le primești pentru că ele nu vin cu vreun scop ascuns. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Te distrezi și te simți bine. Ce mai contează restul? Trăiește această zi din plin, pentru că meriți! Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Sperai să ai parte de o zi mai liniștită, mai calmă, însă iată cum neprevăzutul bate la ușă. Nu-i nimic, treci tu și peste asta. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ: Încearcă să te detașezi de atmosferă, să stai departe de conflicte și de furtunile iscate în niște pahare cu apă. Numărul norocos al zilei: 7.

SCORPION: Iubește și simte acest sentiment fără să te gândești la consecințe. Ai tot timpul din lume și să greșești. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: E o zi veselă, o zi în care te dedici trup și suflet celor dragi. Ține-i aproape! Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Viața de cuplu îți cere anumite lucruri pe care tu de fel nu le oferi. Hai, mai lasă de la tine! Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Ai parte de o zi norocoasă, așa că nu mai pune răul înainte. Numărul norocos al zilei: 22.

PEȘTI: Ai grijă ce decizie iei pentru că indiferent de ce hotărăști, lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Numărul norocos al zilei: 19.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top