Connect with us
Sfatul zilei 22 februarie 2019. Gemenii sunt cuprinși de sentimente stranii

Zilnic

Sfatul zilei 22 februarie 2019. Gemenii sunt cuprinși de sentimente stranii

Citește sfatul zilei de 22 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 22 februarie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu te crampona de tot felul de detalii, de toate fleacurile pentru că nu vei câștiga absolut nimic. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Prietenul la nevoie se cunoaște și te convingi de acest proverb astăzi. Ține-i aproape pe cei care nu te-au dezamăgit. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Ai tot felul de senzații ciudate, o oarecare teamă de un eveniment care nu mai poate fi stopat. Ai grijă cum te manifești. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC: Joci un rol important în familia ta, în problemele care se iscă brusc. Nu te panica, va fi bine. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Liniștea aceasta te face fericit. Respiri în sfârșit ușurat și asta e tot ce contează. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Speranțele se duc departe, departe, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi puterea de a visa, ba dimpotrivă. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Primești o veste de unde nu te așteptai și te gândești la modul cel mai serios cum să acționezi. Fii prudent! Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Merită să lupți pentru idealurile tale. Nu te lăsa bătut pentru nimic în lume. Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Compania persoanei iubite îți face bine. Stai alături de ea și bucură-te de momentele frumoase. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Obosești destul de ușor și asta te nemulțumește. Ai grijă ce eforturi depui și mai ales pentru cine. Numărul norocos al zilei: 12.

VĂRSĂTOR: Nu toate planurile ies așa cum vrei. Acceptă și înfrângerile! Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Te aștepți la schimbări importante în viața ta personală. De tine depinde cum va fi viitorul tău. Numărul norocos al zilei: 19.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top