Connect with us
Sfatul zilei 23 februarie 2019. Vărsătorii primesc răspunsuri pozitive legate de bani

Zilnic

Sfatul zilei 23 februarie 2019. Vărsătorii primesc răspunsuri pozitive legate de bani

Citește sfatul zilei de 23 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 23 februarie 2019 pentru zodia ta

BERBEC: Trebuie să fii atent la ce fel de cuvinte rostești în preajma colegilor de la serviciu. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Ai grijă cum te porți cu partenerul de viață. Nu îl mai ațâța cu fleacuri! Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI: Nu-ți convin anumite atitudini legate de colegii de muncă și vrei să te impui. Fă-o! Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Nu face compromisuri de dragul iubirii. Nu e cazul să lași din nou de la tine. Nu de data asta. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Te simți oarecum la răscruce de drumuri, dar e doar o senzație trecătoare. Confunzi acest sentimente cu melancolia. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Te împrietenești cu o persoană care are o experiență de viață din care ai cu adevărat ce învăța. Stai aproape! Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ: Uneori trebuie să îmbraci și o haină care nu te reprezintă. Azi trebuie să fii diplomat. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Te oprești din avânt și vrei să te odihnești, să stai cu tine, să te relaxezi. Foarte bună decizie! Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Privește la persoana iubită ca la un om cu care poți construi lucruri frumoase. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Te simți extraordinar în prezența celor dragi. Arată-le compasiunea ta și toată înțelegerea de care ești capabil. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Te bucură să vezi că banii trag la tine. Ai grijă ce faci cu ei, pe ce dai banii. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Ești o persoană valoroasă, așa că nu te mai autocritica la nesfârșit. Ce a fost a trecut. Numărul norocos al zilei: 50.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top