Connect with us
Sfatul zilei 5 martie 2019. Săgetătorii comunică eficient și obțin tot ce vor

Zilnic

Sfatul zilei 5 martie 2019. Săgetătorii comunică eficient și obțin tot ce vor

Citește sfatul zilei de 5 martie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Săgetătorii comunică eficient și au parte de tot ce își doresc azi.

Sfatul zilei de 5 martie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Ispita rea îți dă târcoale și ești nevoit să faci eforturi noi pentru a înțelege lumea în care trăiești. Ai grijă ce faci. Număryl nrocoos al zilei: 5.

TAUR: E o zi cu ton trist, o zi în care lucrurile se pot complica. Petrece-ți timpul în mod eficient. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Apare în calea ta o persoană mai în vârstă care îți dă sfaturi prețioase de viață. Ascultă-le și ai mare grijă de tine. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC: Azi ai oportunitatea de a găsi soluții pentru problemele tale profesionale. Ai încredere că vei depăși cu bine anumite situații. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Nu ai terminat o treabă și te gândești serios dacă vrei s-o continui sau nu. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Numărul norocos al zilei: 13.

Citește și: Horoscop 5 martie 2019 – Începe revoluția astrală

FECIOARĂ: Încetul cu încetul se face oțeul. Trebuie să recunoști că răbdarea este ceea ce îți lipsea. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ: Nu te lăsa înfluențat de problemele celorlalți. Nu te mai strofoca pentru orice nebunie. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Profită de această zi și nu te mai strofoca pentru lucrurile care nu îți ies din prima. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR: Ai un talent care iese din tipare și asta trebuie să te facă fericit. Nu te plânge și încetează cu modestia. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Ai mers pe o pistă falsă în ultima vreme, iar acum ai nevoie de mai multe certitudini. Numărul norocos al zilei: 15.

VĂRSĂTOR: Mereu ai ceva de învățat. Învață cât trăiești, învață de la toată lumea. Numărul norocos al zilei: 14.

PEȘTI: Lucrurile par să se schimbe, să se complice, așa că ești nevoit să schimbi traiectoria. Numărul norocos al zilei: 17.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top