Connect with us
Sfatul zilei 9 februarie 2019. Fecioarele au gânduri de ducă

Zilnic

Sfatul zilei 9 februarie 2019. Fecioarele au gânduri de ducă

Citește sfatul zilei de 9 februarie 2019 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Nu rata horoscopul zilei.

Sfatul zilei de 9 februarie 2019 pentru zodia ta

BERBEC: Rezistă ispitei de a cheltui bani pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie acum. Ar fi bine să te gândești la ce e cu adevărat important pentru tine. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Nu știi dacă trebuie să îți exprimi părerea acum sau e mai bine să o lași pentru tine. Decide, dar să nu îți pară rău după aceea. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Primești vești bune, vești cu efect mobilizator. Este momentul să acționezi, să mergi mai departe. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: Inima ta bate pentru cineva, pentru o persoană specială. Continuă să fii la fel de fidel. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: E multă veselie în jurul tău, iar această veselie e molipsitoare. Intră în horă! Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ: Dorul te cheamă spre zona ta de baștină, spre meleagurile natale. Poate că nu ar strica o scurtă călătorie la ai tăi. Numărul norocos al zilei: 2.

Citește și: Horoscop de weekend, sfaturi de la Camelia Pătrășcanu

BALANȚĂ: Afli un lucru important. Descoperi niște adevăruri care te vor face să acționezi altfel de acum înainte. Ai grijă ce decizii iei. Numărul norocos al zilei: 7.

SCORPION: Timpul e generos cu tine și îți oferă multe oportunități de schimbare în bine. Nu îți pierde speranța. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Te gândești doar la planurile tale excluzând oarecum dorințele celor apropiați. Ar fi timpul să analizezi totul mai în detaliu. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Criticile celor din jur îți vor tăia elanul. Ai nevoie de un moment de respiro, de un moment esențial, în care să fii tu cu tine. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Singurul instrument eficient în orice situație e munca. E momentul să demonstrezi că ești cel mai bun. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Vrei să faci o schimbare, dar ești reticent la soluția care tocmai îți trece prin minte. Poate că este momentul să o iei de la zero. Numărul norocos al zilei: 10.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top