Connect with us

Horoscop

Zodia pentru care Jupiter va face MINUNI în 2018!

Jupiter, considerat marele benefic al zodiacului se va afla în mișcare retrogradă din martie până în iulie 2018, iar în luna octombrie va începe tranzitul în Scorpion.

Pentru o zodie, acest lucru aduce o îmbunătățire accentuată în carieră.

De altefel, 2018 va fi bogat din punct de vedere spiritual pentru acești nativi, cu precădere pentru bărbații din această zodie. Vor experimenta din plin emoții anul acesta, care le este favorabil dacă vor să învețe lucruri noi.

Acești nativi vor avea un an care îi va pune de multe ori în situații solicitante, care să le risipească energia. Periodic, vor trebui să își ia pauze de odihnă, chiar și concedii medicale, pentru a evita suprasolicitarea.

Sunt cumpene în planul carierei și foarte mulți își vor schimba locul de muncă, iar unii profesia.

Cumpenele se vor termina în momentul în care Jupiter va tranzita Scorpionul, iar acești nativi trebuie să se aștepte la lucruri foarte bune în carieră.

Jupiter va face minuni pentru cei din zodia Pești, doar că ei trebuie să aibă răbdare până la toamnă și să își păstreze optimismul când vor fi puși la încercare.

Citește horoscopul și pentru:

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici, PRIMELE previziuni pentru 2018, în funcție de cifra destinului

Mihai Voropchievici a făcut previziuni numerologice pentru 2018. El a spus că anul următor va fi unul al schimbărilor și al surprizelor.

“Daca nu am fost atat de ordonati anul acesta, intram cu ceva datorii in anul nou. Mă refer la absolut orice. Tu va trebui sa depui un efort de doua ori. De aceea primele doua luni sunt in trendul anului precedent”, a spus Mihai Voropchievici.

Anul 2018 este tensionat, cu tulburări adminstrative. Tot globul intra intr-un nou ciclu, o noua viata efectiv. Toate energiile sunt distribuite in egala masura pentru toti.

Cei care au cifre de destin impare – pentru ei sunt ani universali mult mai benefici. Singura exceptie este cifra 6, a bucuriei, care se pliază pe absolut toti anii.

Totodata, fiecare om are anul lui personal. Daca ai 1 in anul personal esti pe cai mari . Tu poti sa obtii o promovare. Unu inseamna evolutie. Daca ai an personal 2 si ai inteles ce vrei sa faci, vei merge usor, primesti impulsul respectiv.

Conform lui Mihai Voropchievici, urmează “perioade de mari schimbari la nivel national, anumite eveniment neasteptate, miscari spirutale originale. Posibile conflicte la nivel guvernamental. Griji si temeri pe scara nationala si internationala.”

“Vor fi tendinte mare de indivdualism si independenta. Unele state vor sa isi revendice teritorii, altele vor sa isi dobandeasca independenta. Eliberare de sub orice tutela. Apar legi noi. Legaturile interstatatele vor fi dificile. Suisuri si coborasuri, crestere economica”, a mai spus Voropchievici.

“Prima jumăte a anului, pana pe 1o iunie, o să fie un tumultul”, avertizează numerologul.

“Fiecare individ pune accent pe evoluție personala. Apar numeroase probleme de ordin fizic si psihic. Efort si agresivitati. Probleme de sanatate, de circulatie, cap si ochi. Se intensifica activitatile in domeniul ocultismului”, a apreciat numerologul la emisiunea Adevăruri Ascunse, pe Antena 3.

Cu toate acestea, Mihai Voropchievici spune că “într-un an 1, toate zodiile evoluează spre înțelegere.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top