Connect with us
Rezolvare subiecte istorie Bac 2016. Iata cum se rezolvau subiectele primite la istorie, la Bacalaureat 2016, de elevii de la profilul uman.

Știri

Rezolvare subiecte istorie Bac 2016, facuta de un profesor

Rezolvare subiecte istorie Bac 2016: Absolventii de uman au sustinut miercuri, 6 iulie, proba obligatorie a profilului, respectiv proba la Istorie de la Bacalaureat 2016.

La subiectul III, elevii au avut de realizat un eseu despre Romania postbelica. La subiectul I ei au avut de raspuns la cerinte legate de unirea Moldovei cu Tara Romaneasca! La Subiectul II ei au avut de raspuns unor intrebari pe baza unui fragment de text din „Istoria Romanilor”, de I. A Pop.

Vezi aici subiectele de la istorie!

Au fost trei subiecte, fiecare de cate 30 de puncte, in timp ce 10 puncte sunt din oficiu. Timpul de lucru efectiv a fost de trei ore, toate subiecte fiind obligatoriu.

Rezolvare subiecte istorie Bac 2016

Ramai pe Huff.ro pentru a vedea, imediat dupa ora 13.00 cum trebuiau rezolvate subiectele la istorie! Baremul va fi disponibil pe edu.ro incepand cu ora 15.00.

Sesiunea de vara a Bacalaureat 2016 se incheie vineri, 8 iulie 2016, cu proba la alegere a profilului si specializarii. Afisarea primelor rezultate la Bac 2016 se face marti 12 iulie, zi in care pot fi depuse contestatii. Rezultatele finale se afiseaza pe 16 iulie 2016.

Elevii care nu vor reusi sa obtina medie de promovare la acest examen, mai au o sansa in luna august, atunci cand incepe sesiunea de toamna de la Bacalaureat 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top