Connect with us
subiecte matematica 2016, subiecte bac 2016 matematica, subiecte m2, subiecte m3

Știri

UPDATE: Subiecte Matematica Bac 2016 – Stiinte ale naturii, Tehnologic

Subiecte Matematica Bac 2016

Elevii de clasa a XII a care au terminat profilul real, specializarea stiinte ale naturii, cei de la tehnologic si cei de la profilul vocational, au avut subiecte diferite fata de cei de la mate-info. Diferenta este data de module. Astfel cei de la mate-info au primit subiecte din modulul (M1), la stiinte ale naturii (M2), tehnologic (M3), vocational- pedagogic (M4).

TEHNOLOGIC

tehnologic

Stiinte ale naturii

Cei de la Stiinte ale Nateurii au avut la Subiectul I un numar complex de ridicat la patrat, de calculat o arie si o ecuatie a dreptei care trece printr-un punct. La Subiectul II au avut de rezolvat o matrice de gradul 2 si o lege a compozitiei, iar la SUBIECTUL III au avut de calculat o functie si integrala in cadrul functiei.

Vezi aici rezolvare subiecte Matematica la Bac 2016!

Proba scrisa la matematica de la Bac 2016 a inceput la ora 9.00, miercuri 6 iulie. Candidatii s-au prezentat pana in ora 8.30 cu un act de identitate la centrul de examinare.

La examenul de anul trecut, elevii de la stiinte au primit la Subiectul I cateva ecuatii si scurte probleme de geometrie. La Subiectul II, ei au avut de rezolvat o matrice. La Subiectul III ei au avut de rezolvat o functie. Fiecare dintre cele trei subiecte valoreaza 30 de puncte, 10 puncte sunt din oficiu. Toate subiectele sunt obligatorii. Timpul efectiv de lucru este de trei ore.

Subiecte Matematica Bac 2016

Huff.ro va va prezenta subiectele la matematica (M2, M3) de la Bacalaureat 2016, imediat ce aceastea vof if disponibile.

Vezi si: Subiecte Matematica M1 Bac 2016 – Mate-info

Vezi si: Subiecte Bac 2016 Istorie – proba obligatorie a profilului

Reguli BACALAUREAT 2016

Se interzice candidatilor sa aiba, in salile de examen, asupra lor, in obiectele de imbracaminte sau incaltaminte, in penare si altele asemenea, sau in bancile in care sunt asezati in salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati ori cu exteriorul.

Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare intre candidati sau cu exteriorul.

Candidatii care incalca regulile mentionate vor fi eliminati din examen, indiferent daca materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

Sesiunea de vara a Bacalaureat 2016 se incheie vineri, 8 iulie 2016, cu proba la alegere a profilului si specializarii. Afisarea primelor rezultate la Bac 2016 se face marti 12 iulie, zi in care pot fi depuse contestatii. Rezultatele finale se afiseaza pe 16 iulie 2016.

2 Comments

2 Comments

  1. sfwef

    2016-07-06T10:59:37+03:00 at 10:59

    statu in fata liceelor si cum vin elevii cu subiectele faceti poze, a trecut 1h 30 min, deci au inceput sa iese

    • George

      2016-07-06T12:58:03+03:00 at 12:58

      Subiectele se dau doar elevilor care stau toate cele 3 ore.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top