Connect with us
Divorț în familia Chef-ilor! Bucătarul a fost acuzat de soție pentru agresiune fizică

Vedete

Divorț în familia Chef-ilor! Bucătarul a fost acuzat de soție pentru agresiune fizică

Celebrul jurat Masterchef, Samuel Le Torriellec, divorțează la 4 ani de la căsătoria cu soția sa Georgiana.

În 2016 bucătarul a fost reclamat de soție, care a depus actele de divorț, motivând că a fost agresată fizic, mai precis strânsă de gât și trântită de un perete. Informațiile au apărut în presă, lucru care l-a deranjat enorm pe Samuel Le Torriellec, care a depus zilele acestea actele de divort la Judecătoria Sector 2, scrie CANCAN.

Sursa precizată susține că Samuel Le Torriellec nu a putut trece peste acuzațiile grave făcute de soția sa și chiar a plătit o taxă de 5500 de euro pentru a urgenta procesul de partaj.

Samuel Le Torriellec fost jurat Masterchef

Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia. El a început să gătească la 16 ani și, în unele momente, rememorează câte emoții avea atunci, la început de drum.

“Primul lucru pe care l-am făcut a fost crème brûlée și îmi amintesc că eram foarte stresat, voiam să iasă perfect”, a declarat celebrul chef de la PROTV.

Vărul și unchiul său erau pescari, așa că știe cum să prepare peștele la perfecție. De altfel, este și ingredientul pe care l-ar găti oricând, în orice fel. Chef Samuel Le Torriellec a lucrat în multe bucătarii și a învățat de toate, inclusiv patiserie. Cea mai mare provocare pentru el a fost, fără doar și poate, perioada petrecută în bucătăria restaurantului “Le Tour d’Argint”, care avea, pe atunci, trei stele Michelin.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top