Connect with us
emag bilete de avion

Știri

De Black Friday 2017, eMAG vinde vouchere pentru bilete de avion TAROM cu reducere de până la 50%

eMAG a anunțat că Black Friday va fi în data de 17 noiembrie 2017, ocazie cu care a pregătit o gamă variată de reduceri la diferite produse. Printre acestea se numără și bilete de avion de la TAROM, unde reducerile vor fi de până la 50%.

CLICK AICI să vezi ofertele de la eMAG înainte de Black Friday!

Black Friday-ul de anul acesta se anunță a fi unul foarte special anul acesta. Cu ocazia „Vinerii negre”, retailerul online eMAG va oferi vouchere valorice de 100 de euro pentru bilete de avion TAROM, acestea urmând să se vândă cu un discount de 50%.

De menționat că aceste vouchere nu înseamnă neapărat o destinație aleasă din viteza unei oferte ci permite un timp de gândire și planificare a călătoriilor.

Oferta la TAROM nu este singura specială de la eMAG cu ocazia acestui Black Friday.

Astfel, în ziua marilor reduceri, se vor mai vinde și mașini la eMAG, printre cele mai cunoscute mărci fiind BMW, Toyota, Ford, Mercedes, Jeep, Alfa Romeo.

Dacă te gândeai de ceva vreme să îți schimbi abonamentul la telefonie, retailerul online, în parteneriat cu Digi Mobil, vine cu abonamente nelimitate cu 50% reducere în primul an. Vor fi 3.000 de abonamente oferite de Black Friday.

Pasionații de distracție primesc și ei o veste bună. Anul acesta, la reducere, se vor mai vinde și bilete la evenimente: bilete la Formula 1, Electric Castle și Concert Katy Perry.

Citește și: Când are loc BLACK Friday 2017 în România. Data evenimentului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top