Connect with us

Știri

eMAG Black Friday 2017: Ghid de cumpărături și categorii de produse la ofertă

eMAG Black Friday 2017 – 17 noiembrie este data la care retailerul online eMAG organizează Black Friday 2017 sau „Vinerea Neagră”. În oferta comerciantului sunt cuprinse foarte multe produse care vor fi la preț redus.

Compania a anunțat că nu mai puțin de 2 milioane de produse vor fi la ofertă, conform ghidului de cumpărături. Acestea vor fi din categorii variate, așa că mai toate gusturile vor fi satisfăcute de promoțiile de anul acesta.

AICI poți vedea anunțul eMAG>>!

Retailerul a venit și cu sfaturi pentru cei care doresc să comande cât mai rapid. Este de știut faptul că stocurile sunt limitate și că trebuie să te miști destul de repede pentru a fi sigur că ai pus mâna pe produsul dorit la prețul dorit.

eMAG le recomandă utilizatorilor să intre în contul lor și să completeze adresa de livrare, pentru a comanda repede. „Pe lângă livrarea prin curier, ți-am pregătit și 15 showroom-uri eMAG și 600 de oficii poștale pentru ridicarea personală. Caută-l pe cel mai apropiat de tine”, a anunțat compania.

De asemenea, se recomandă utilizarea aplicației eMAG, mai ales că nu se știe ora exactă la care se va da startul reducerilor. Retailerul recomandă update la cea mai recentă versiune pentru a fi sigur că primești notificările care să te anunțe când începe Black Friday 2017.

Încă un pont pentru a realiza cumpărăturile mai repede este de a salva datele cardului bancar în contul de client eMAG, la Cardurile mele.

„Reamintim, de asemenea, faptul că există și cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank, iar folosirea acestuia va fi recompensată. Utilizatorii vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei”, mai transmite retailerul.

eMAG Black Friday 2017: Ce categorii de produse sunt la reducere

eMAG va avea oferte la întreaga gamă de produse, dar și la o serie de produse speciale, introduse doar cu ocazia acelei zile. Se estimează că 50 de mii de televizoare vor avea reduceri de până la 50%. De asemenea, încă 60.000 de telefoane smartphone și 25 de mii de laptopuri pot fi achiziționate la preț redus.

emag black friday 2017

Produse din oferta eMAG de Black Friday 2017

Nici electrocasnicele nu au fost lăsate deoparte. 150.000 de electrocasnice mici și 20.000 de frigidere pot fi cumpărate la preț redus. Oferte speciale sunt și la produse fashion, dar și la parfumuri și cosmetice.

S-au mai pregătit reduceri la 150.000 de jocuri și jucării, 25.000 de anvelope și 50.000 de produse de casă și grădină.

Cum s-a pregătit eMAG pentru această campanie de Black Friday 2017

Compania eMAG a anunțat că a investit peste 10 milioane de euro pentru banda de sortare și alimentarea stocurilor. Astfel, cu ajutorul noului depozit se pot livra 200.000 de produse pe zi.

CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu, a declarat că 79% dintre români știu de Black Friday, un procentaj mult mai mare decât se înregistra în urmă cu cinci ani. Astfel, în anul 2012, doar 27% dintre români știau de această așa-numită sărbătoare a reducerilor.

În ceea ce privește livrarea produselor, CEO-ul eMAG a mai spus că aceasta va fi făcută până în data de 29 noiembrie, iar 67% din comenzi se doresc a fi livrate în cinci zile.

Luându-ne după experiența anilor trecuți, cel mai probabil, eMAG va da startul campaniei de reduceri la primele ore ale dimineții. Nu este exclus ca ofertele să fie disponibile până în ora 7.00. Este necesat să fiți pe fază și să știți cu exactitate care e produsul pe care vreți să-l cumărați. Sunt stocuri limitate și unele produse dispar încă de la primele minute ale punerii ofertelor pe site.

eMAG Black Friday 2017 – Ofertele de dinainte de „Vinerea Neagră”

Până la evenimentul de Black Friday 2017 propriu-zis puteți vedea mai jos ofertele la produsele de pe site! Click pe categoria dorită pentru a vedea produsele disponibile.

Televizoare
Mixere
Telefoane
Masini de spalat rufe
Aparate frigorifice
Laptopuri
Sport
Aragazuri
Tablete
Parfumuri
Epilatoare
Ondulatoare
Incorporabile
Bricolaj
Desktop PC
Navigatie
Supermarket
Cosmetice
Audio Hi-Fi
Aparate foto
Componente PC
Casti audio
Espressoare
Mediaplayere
Carti
Imprimante
Scannere
Periferice
Routere
Monitoare
Anvelope si jante
Gaming
Jucarii
Filme
Saltele
Mobila
Pet Shop
Scutece
Carucioare
Gradinarit
Gadgeturi
Scaune auto
Masini de spalat vase
Cuptoare cu microunde
Playere si boxe portabile
Canapele
Ceasuri
Videoproiectoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top