Ofertele eMAG la electrocasnice pentru bucătărie de Black Friday 2017

Ultimul update: vineri 17 noiembrie 2017 23:40 Data publicării: joi 16 noiembrie 2017 23:13

Ofertele eMAG la electrocasnice pentru bucătărie de Black Friday 2017. Cu ocazia acestui Black Friday, ai de ales dintr-o gamă foarte importantă de produse la cel mai bun preț. Este momentul potrivit să îți cumperi un frigider, o mașină de spălat, centrală termică, cuptor electric, cuptor cu gaz, plită electrică, plită cu gaz, hotă, aspirator.

Producători precum Samsung, Daewoo, Whirpool, Beko, Gorenje, Electrolux, Zanussi și alții au pregătit o gamă foarte diversificată de produse cu ocazia acestei zile.

CLICK AICI să vezi oferta eMAG la electrocasnice pentru bucătărie.

eMAG susține că, datorită investițiilor, poate ajunge să livreze 200.000 de produse pe zi. Anul trecut, de Black Friday, a livrat aproximativ 900.000 de produse.

Pentru a plăti mai rapid și a achiziționa într-un timp util produsul dorit, poți plăti cu un un singur click.

Salvează datele cardului bancar în contul tău de client din aplicația eMAG, în Cardurile mele. Vei comanda și mai rapid produsele dorite, în deplină siguranță. Bineînțeles, dacă dorești, ploți plăti și cash.

Ofertele eMAG la electrocasnice de Black Friday 2017 – Produse la reducere

Retailerul online a pregătit o mulțime de produse din gama de electrocasnice la un preț redus, acestea fiind printre cele mai căutate de Black Friday. Totodată, Tudor Manea, directorul companiei eMAG, anunță creșterea spațiului de stocare, pentru ca livrarea produselor achiziționate în această zi să fie cât mai bună

“Ca să avem un proces cât mai bun de livrare şi pentru a ajunge cu marfa la client în intervalul stabilit e nevoie ca procesele din depozit să funcţioneze cât mai bine. În primul rând ai nevoie de o suprafaţă suficient de mare în care să îţi poţi desfăşura activităţile de recepţie, de stocare, de <<picking>> (identificare şi colecatre a produselor în depozit – n. red.), de coletare şi dat marfa mai departe curierilor. Anul acesta am crescut destul de mult suprafaţa totală a depozitului şi am ajuns undeva la 125.000 mp pe care îi ocupăm”, a declarat Manea.

La eMAG, Black Friday durează toată ziua de vineri, 17 noiembrie 2017. Mare atenție! Produsele sunt în stoc limitat, așa că trebuie să cumperi cât mai repede produsul dorit, pentru a fi sigur că îl prinzi la prețul dorit.

În anii trecuți, retailerul online a dat drumul campaniei de reduceri la primele ore ale dimineții, undeva între 6.00 și 7.00. Foarte multe produse electrocasnice s-au vândut încă din primele minute de la startul reducerilor de Black Friday.

Cele mai bune prețuri și reduceri de la eMAG de Black Friday 2017 la diferite categorii de produse!

Consultă AICI catalogul eMAG de Black Friday 2017 – Live TEXT!

Telefoane mobile
Televizoare
Laptopuri
Imbracaminte femei
Imbracaminte barbati
Hard disk-uri
SSD
iPhone
Memorii PC
Cuptor pe gaz
Frigidere
Smartphone
Incarcatoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspiratoare
Centrale termice
Plite incorporabile
Cuptor electric
Plăci de bază
Electrocasnice pentru bucătărie
Boilere
Aparate de aer condiționat
Aparate de încălzire
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașini de tocat
Componente PC
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulator extern (Power Bank)
Plăci video
Selfie stick
Monitoare
Consumabile
Imprimante
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Tastaturi
Scannere
Memorii USB (stickuri)
Smartwatch
HDD extern
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
Blendere
Tablete
Hote

Sursa: Huff.ro
Comentarii