Connect with us
Black Friday 2016 la Fashion Days. Retailerul online de modă anunță reduceri de până la 90% la haine. Evenimentul are loc pe 18 noiembrie.

Știri

Black Friday 2016 Fashion Days. Reduceri de până la 90%

Black Friday 2016 Fashion Days: Retailerul online de modă din România a anunțat că pregătește reduceri între 30% și 90% cu ocazia evenimentului, pe care îl va organiza pe 18 noiembrie.

Directorul de marketing al Fashion Days, Andrei Chirilă, estimează că vânzările se vor dubla față de anul trecut.

”Anul trecut de Black Friday, vânzările totale s-au ridicat la 15 milioane lei în cele trei ţări în care activăm, România, Ungaria şi Bulgaria, din care 58% reprezintă vânzările în ţara noastră. Pentru ediţia din acest an estimăm per total vânzări duble faţă de 2015, în cele trei ţări, şi achiziţii de patru ori mai multe faţă de anul trecut”, a spus Chirilă, într-o întâlnire cu presa.

Citește și: Black Friday 2016 eMAG în data de 18 noiembrie

Black Friday 2016 Fashion Days. Reduceri la haine

Vânzările de Black Friday pot echivala chiar cu vânzările dintr-o singură lună, estimează retailerul, care se aşteaptă la vânzări de 18 milioane lei, la campania din acest an.

Preţurile vor începe de la 25 de lei la o selecţie de produse aduse special pentru campania de Black Friday. Mai mult, oferta va conţine în mare parte produse de sezon şi din colecţiile toamnă-iarnă 2016.

La cea de-a patra ediţie Black Friday, Fashion Days oferă discounturi la peste 700.000 de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi produse pentru casă.

”Discounturile oferite vor fi de până la 90%, iar livrarea şi returul vor fi gratuite”, a precizat Fashion Days.

În ceea ce priveşte structura cumpărătorilor, femeile reprezintă 65%. ”În anii trecuţi, bărbaţii reprezentau 25% dintre cumpărători. Însă piaţa bărbaţilor pe fashion creşte”, a spus Chirilă.

Peste 1.000 de branduri la nivel internaţional vor fi beneficia astfel de reduceri, între care United Colors of Benetton, Napapijri. Pepe Jeans London, Zee Lane, Le Coq Sportif, Mango, Esprit, Diesel, UGG, Love Moschino, Furla şi Triumph.

Black Friday 2016 Fashion Days. Oferte și prețuri la haine

În plus, pentru ediţia Black Friday, din acest an, retailerul aduce în premieră branduri precum Dolce Gabbana, Red Valentino, Prada, Stella McCartney, Burberry, Michael Kors, Coccinelle şi Love Moschino.

Fashion Days organizează Black Friday în data de 18 noiembrie. Utilizatorii aplicaţiei mobile Fashion Days vor putea comanda în exclusivitate cu patru ore mai devreme, începând de joi, 17 noiembrie, la ora 20:00.

În prezent, Fashion Days are aproape 300 de angajaţi în România.

Piaţa totală de fashion online din România este estimată la 170 milioane euro. Creşterea de anul acesta este estimată la 25%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top