Connect with us
Ce se vinde pe Fashion Days Black Friday 2016 din ofertăCe se vinde pe Fashion Days Black Friday 2016 din ofertă

Știri

Ce se vinde pe Fashion Days Black Friday 2016 din ofertă

Fashion Days participă la Black Friday 2016. Catalogul de oferte Fashion Days Black Friday este AICI.

Catalog oferte Fashion Days Black Friday 2016

În intervalul 17 noiembrie, ora 20:00 – 18 noiembrie, ora 09:00, Fashion Days a înregistrat o dublare a numărului de comenzi plasate în site, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Ce vânzări a avut Fashion Days la Black Friday 2016

VEZI OFERTE FASHION DAYS

60% din volumul total al comenzilor realizate de clienții Fashion Days în intervalul 00:00 – 09:00 au venit de pe mobile.

Andrei Chirilă: „În primele 4 ore de la startul ediției 2016 a Black Friday am avut un număr record de vizite. De 6 ori mai mare față de ediția Black Friday din 2015. Un număr record de comenzi pe mobile, de 2.7 ori mai multe față de anul trecut. Produsele de lux aduse special pentru această ediție au fost în topul preferințelor clienților.”

Numărul de produse comandate până la această oră este de peste 100 000.

Valoarea comenzilor înregistrate până la această oră este de peste 10 milioane Lei.

Categoriile de produse care s-au aflat în topul preferințelor clienților au fost: îmbrăcăminte (produse de sezon), încălțăminte, genți, ceasuri și produse pentru copii.

Fashion Days: United Colors of Benetton, Zee Lane, Napapijri Guess, Desigual doar câteva din mărcile preferate de Black Friday 2016

Brandurile preferate de către clienții români au fost: United Colors of Benetton, Zee Lane, Napapijri Guess, Desigual, Furla, US POLO ASSN.

Cele mai multe comenzi au venit din orașele. București, Timisoara, Cluj, Iași, Constanța.

Cel mai scump produs vândut până la această oră a fost o geantă Prada în valoare de 5800 Lei.

Cea mai mare comandă făcută de un client Fashion Days a fost de 8000 Lei.

Până la această oră brandurile de lux preferate sunt Prada, Valentino, Diesel Gold.

Timpul mediu petrecut pe site a fost de 10 minute.

Timpul mediu petrecut în aplicația de mobile a fost de 18 minute.

Despre Fashion Days

Fashion Days este cea mai mare destinație online de fashion. Cu o selecție vastă de mai mult de 500.000 de produse. De la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii.

Compania pune la dispoziția clienților săi produse ale brandurilor internaționale de top precum: United Colors of Benetton, Guess, Le coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker si multe altele.

Fashion Days este destinația numărul 1 de shopping datorită selecției vaste de produse, dar și serviciilor cu valoare adăugată precum livrarea și returul gratuite. În plus, clienții beneficiază și de livrarea rapidă în 2 zile. Achizitionarea rapidă a produselor prin aplicația mobilă. Posibilitatea introducerii articolelor favorite în wishlist. De asemenea, clienții pot plăti sigur, ușor și rapid prin opțiunea Pay by Click. Salvează datele cardului pentru a efectua instant plata comenzii sau pot alege optiunile de plata in rate, disponibile cu partenerii bancari.

Fondată în 2009 de către antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează în prezent în România, Bulgaria și Ungaria. Din 2015, Fashion Days este parte a grupului eMAG.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top