Connect with us
Mirela „Dracu pe uscat” - live-uri pe Facebook cu mii de urmăritori și zeci de mii de abonați

Știri

Mirela „Dracu pe uscat” – live-uri pe Facebook cu mii de urmăritori și zeci de mii de abonați

Mirela este una din cele mai cunoscute persoane care apare aproape zilnic pe rețelele de socializare, unde susține live-uri alături de mii de spectatori. Recordurile sale de audiență sunt greu bătute și de vedete cu renume din România sau chiar și internaționale.

UPDATE, 6 decembrie 2020, ora 17:08

Mirela a revenit pe Facebook după o lungă perioadă de absență, timp în care și-a continuat live-urile pe canalul său de Youtube.

Mirela – Dracu cu coarne sau Dracu pe uscat

Mirela face live-uri  de 3 ani pe Facebook, mai precis de când rețeaua de socializare a permis utilizatorilor să intre în direct cu prietenii lor.

În scrut timp, Mirela a atras pe paginile sale de Facebook și canelele ei de Youtube, zeci de mii de like-uri și mii de abonați cu care interacționează foarte des.

Autointitulată Dracu cu coarne sau Dracu pe uscat, Mirela este cunoscută pentru stilul său inconfundabil și anume că spune lucrurilor pe nume, direct și…fără perdea. Astfel în trasnmisiile sale puteți asculta muzica sa preferată, râde împreună cu aceasta sau asista la adevarate scandaluri daca aceasta este provocată de alți utilizatori ai rețelelor de socializare.

Mirela și-a dezvoltat un stil unic de a transmite live-uri, are zile în care aceasta face petreceri în direct cu utilizatorii săi sau cum sunt numite de ea „live-uri de caterincă”, unde adună rapid peste 10.000 de persoane care urmăresc cu sufletul la gura show-ul prezentat de Mirela.

Faima aduce și… „dușmani”

Cunoscută de utilizatorii de pe Facebook, în special cei prezenți în grupuri, Mirela are foarte mulți susținători, dar și „dușmani”. În aproape toate live-urile, utilizatori din tabere adverse sau utilizatori care nu o simpatizează pe Mirela vin la „război” și se încaieră cu aceasta în live-urile sale. Însă Mirela nu se lasă ma prejos și le răspunde pe măsură.

Cine este Mirela?

Nume real / complet: Mirela Eleonora Oprea

Mirela are 45 de ani este de origine din România (Constanța), iar de mai bine de 23 de ani s-a mutat în Spania alături de soțul său cu care este casătorită de la 26 ani. Are 3 copii și recent și un nepot de care este foarte mândră.

În prezent Mirela este casnică și se ocupă de familia sa, iar timpul liber și-l dedică activităților de socializare pe rețele. Conduce două pagini de Facebook, trei canale de Youtube și câteva grupuri.

O puteți urmări pe Mirela pe Facebook: Mirela, Dracu cu coarne, Youtube: Dracu cu coarne, Dracu pe uscat, Bucătăria lui Mirela.

Celălalt internet

Rubrica noastră va aduce regulat poveștile unor personaje care activează frecvent le rețelele de socializare și care au ajuns să fie vedetele internetul prin prestațiile lor. Rubrica poartă această denumire pentru că majoritatea celor care vor fi prezenți aici sunt cunoscuți doar de utilizatorii activi în grupurile de pe Facebook, iar după luni întregi de documentare am reușit să îi cunoaștem și să aflăm cine dictează „regulile” în celălalt internet.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Pojala ciprian

    2019-01-29T07:41:07+02:00 at 7:41

    dar e permis sa se vorbeasca fara perdea cand sunt atatia minori pe grup ? la peste 10.000 de persoane pun pariu ca 8000 sunt minori…si daca o vede pe asta cum vorbeste sa bage pla si scoata ce va invata un copil de 12 14 16 ani ??? e frumos ???

  2. Anonim

    2018-12-05T04:07:59+02:00 at 4:07

    Aceasta scursura este o rusine a societatii,de ce nu scrieti ca acest specimen este o rusine a sexului feminin,se dezbraca pe live,este o mama denaturata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top