close
Magia Craciunului

De Craciun doua companii vor imparti peste 10 mii de ciocolate copiilor necajiti

ciocolata-pentru-copii-de-craciun

GourmetGift.ro si Heidi Chocolate vor imparti de Craciun zece mii de ciocolate pentru copiii necajiti

Campania de responsabilitate sociala ”10.000 de ciocolate” a fost demarata de catre gourmetgift.ro, liderul online pe piata cosurilor cadou din Romania

In primele doua zile, campania a strans aproximativ doua mii de like-uri, sute de comentarii de sustinere si peste 700 de distribuiri pe pagina de facebook GourmetGift.ro

Zece mii de copii care provin din medii defavorizate vor primi de Craciun cate o ciocolata Heidi. Totul este posibil datorita unei campanii de responsabilitate sociala demarata in urma cu cateva zile de catre GourmetGift, in parteneriat cu Heidi.
Campania ”10.000 de ciocolate” a reusit deja in primele doua zile de la lansarea ei in social media sa starneasca interesul si admiratia a mii de romani. Astfel, articolele despre campania sociala pentru Craciun, publicate pe pagina de facebook gourmetgift.ro au reusit sa adune intr-un timp foarte scurt aproximativ doua mii de like-uri, sute de comentarii si sa cumuleze peste 700 de distribuiri.

Ideea de a ajuta copiii necajiti printr-o campanie de mare amploare la nivel national apartine echipei de management GourmetGift.ro, unul dintre cele mai mari si cele mai apreciate magazine online de cadouri business din Romania. ”Pur si simplu, la un moment dat, aveam o discutie intr-un grup de prieteni despre faptul ca exista mii de copii foarte saraci in tara iar unii dintre ei n-au gustat niciodata in viata lor o bucatica de ciocolata. Am citit apoi un articol despre un copil care pastea oile intr-un sat uitat de lume si care a inceput sa planga atunci cand a primit o punga cu dulciuri de la un un grup de voluntari. Am luat atunci decizia sa aducem si noi bucurie de Craciun copiilor aflati in dificultate. Ne-am mobilizat, am atras in proiect Heidi Chocolate si astfel a iesit campania 10.000 de ciocolate. Noi avem experienta pe piata de cadouri pentru ca livram anual zeci de mii de cosuri cadou pentru mediul de business. Anul acesta vom livra gratuit 10.000 de ciocolate in plus. Avem colectate atat de multe cazuri sociale incat va fi cu adevarat emotionant”, a declarat Floriana Tiron, manager GourmetGift.ro.

Beneficiarii campaniei ”10.000 de ciocolate” s-au adunat repede, fie prin recomandarile cititorilor de pe pagina de facebook a gourmetgift.ro care au sugerat zeci de cazuri sociale colective din tara, fie cu ajutorul a mai multor asociatii si fundatii care se ocupa de protectia copilului. Astfel, miile de ciocolate vor ajunge la cei mai necajiti copiii din intreaga tara in cursul lunii decembrie 2016, inainte de vacanta de Craciun. Acestea vor fi distribuite fie la centrele de plasament, fie la scoli, fie la sediile unor organizatii care au in grija copii.

GourmetGift.ro, initiatorul acestei campanii sociale dulci, este unul dintre cele mai mari magazine online destinate cadourilor corporate. Printre clientii companiei se numara cele mai importante branduri romanesti si internationale din industria bancara, energie, pharma, industria IT, automotive, asigurari, presa, electronice si electrocasnice si multe altele. Conducerea companiei a decis sa aloce pentru proiectul ”10.000 de ciocolate” peste un procent din vanzarile de cosuri cadou din colectia Craciun 2016.

Tags : ciocolatacraciun
Craciun

The author Craciun

Leave a Response