close
Idei distractive pentru copilul tau

Fiecare parinte stie ca sezonul vacantei inseamna pe langa distractie si relaxare si o tona de stres si zile foarte ocupate. In momentele in care nu stii de ce sa te apuci mai intai, ti-ai dorit cu siguranta sa iti tii copilul ocupat macar pentru cateva ore. Iata cateva idei distractive care il vor tine pe cel mic ocupat si amuzant in timp ce tu termini pregatirile pentru Craciun!

Copii iubesc fulgii de zapada! Pune-i la dispozitie niste hartie si niste creioane si lasa-l sa deseneze fulgi de zapada pe care apoi sa ii decupati impreuna. Agata-i la fereastra si bucurati-va de ornamentele facute de voi. De asemenea, poti cumpara de la magazinele specializate decoratiuni colorate intr-o singura culoare, pe care copilul tau le poate picta cu usurinta. Pune-i la dispozitie niste pensoane si cateva culori si lasa-i imaginatia sa zboare.

Coace-i cateva foi de turta dulce si lasa-l sa construiasca singur o casuta pe placul lui. Exista creioane speciale, cu pasta comestibila, cu care casuta poate fi decorata. Cu siguranta va petrece cel putin cateva ore muncind la ea, insa rezultatul va fi pe masura. Poti sa coci si cateva fursecuri pe care copii sa le decoreze mai apoi dupa propria lor imaginatie. Fa fi cu siguranta distractiv!

Arata-i cum sa faca o felicitare de Craciun si apoi lasa-l sa deseneze singur cateva pentru membrii familiei sau pentru prietenii de la scoala. Cu creioanele potrivite si putina imaginatie vor iesi niste daruri minunate pentru bunici sau unchi si matusi.

sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Tags : decoratiuni de craciunidei pentru copiiPrajituri
Craciun

The author Craciun

Leave a Response