close
targ-de-craciun-sibiu1

Targul de Craciun din Sibiu a ajuns la zecea editie si anul acesta a debutat in data de 18 noiembrie si isi va inchide portile in 3 ianuarie 2017. Din 27 decembrie targul isi schimba numele in Targul de Revelion.

Noutatile acestei editii sunt proiectiile video. Piata Mare din Sibiu a devenit o scena imensa unde vor rula proiectii video cu peisaje de iarna, figurine, zapada si lumini colorate.

A fost necesara pregatirea in luni de zile a acestui eveniment, a fost adusa o ecchipa din strainatate, s-au montat 28 de proiectoare arhitecturale, toate vor face din Piata Mare cea mai luminata zona din tara.

Nu lipsesc miresmele de vin fiert, scortisoara, migdale, castane coapte. Pentru cei care doresc sa cumpere cadouri de Craciun, la targ vor gasi cu siguranta cadourile potrivite. Decoratiunile de Craciun va iau ochii, de la cele clasice la cele hand made.

Citeste si: Moduri ingenioase de a impacheta cadourile

Va puteti delecta cu un vin fiert in timp ce ascultati concertele special pregatite pentru aceasta perioada. De la concerte de colinde, muzica gospel, spectacole folclorice, spectacole de teatru, jazz, ateliere pentru copii, toate acestea vor anima targul in aceasta perioada.

Localnicii si turistii pot gasi cadouri sau preparate specifice in cele 70 de casute ale expozantilor prezenti anul acesta la Sibiu la Targul de Craciun.

Copiii isi pot ocupa timpul la atelierele special pregatite pentru ei si desfasurate in cadrul Atelierului lui Mos Craciun.

targ-de-craciun-sibiu2

 

 

 

Daria Ciuca

The author Daria Ciuca

Leave a Response