close
Recomandari

Locuri din casă pe care nimeni nu le decorează de Crăciun

decoratiuni-craciun

Cu gândul la Crăciun. Vin, sărbătorile vin, și entuziasmul începe să se simtă în rândul celor care trăiesc sărbătorile de iarnă la maximum. Ne referim aici la cei care adoră să decoreze casa, curtea și tot ce îi înconjoară, cu luminițe, globuri, ghirlande, și fel de fel de decorațiuni. Ei bine, chiar și pentru iubitorii decorațiunilor de Crăciun, există câteva locuri din casă, pe care le ignoră atunci când vine vorba de ornat locuința.

Dormitorul

Unul dintre aceste locuri este chiar dormitorul. Da, da, chiar așa. Sunt mulți care evită dormitorul atunci când încep decorarea casei pentru Crăciun. Şi dormitorul merită să fie decorat festiv cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, și nu trebuie neapărat să includă ghirlande luminoase, care da, vă pot deranja somnul.

Totuși, ca să lăsați sărbătoarea să intre și în dormitor, puteți schimba fețele de pernă cu unele colorate alb-roșu, la fel și lenjeria de pat. De asemenea, puteți atașa la mânerul ușii, atât pe interior, cât și pe exterior, câte o mică decorațiune.

Bucătăria

Un alt loc ignorat de sărbători este bucătăria, locul magic în care se pregătesc bucatele tradiționale pentru masa de Crăciun. Ei bine, și aici, puteți aduce puțină atmosferă și culoare, prin intermediul câtorva mici artificii. Puteți schimba perdelele, puteți atașa o coroniță de brad într-un colț al blatului de bucătărie, la fel cum puteți așeza șervețele festive pe masă.

Baia

Baia este ultimul loc în care s-ar duce cineva să pună o luminiță de Crăciun. Poate nici nu e cazul de luminițe, însă prin câteva mici detalii, poți arăta că și baia ta este în ton cu sărbătorile. Într-o vază albă, poți pune câteva crengi de brad, la fel cum, la oglindă poți atașa o ramură cu o fundă roșie. Poți opta pentru prosoape albe și roșii, aceleași culori fiind potrivite și pentru covorașul de baie.

Tags : craciundecoratiunilocuri din casă
Ursu Emanuela

The author Ursu Emanuela

Leave a Response