Connect with us
Claudiu Bleont-27082015

Vedete

Claudiu Bleont si singura dragoste constanta, teatrul

Actorul Claudiu Bleont a fost cunoscut de catre publicul larg atat pentru filmele si piesele in care a jucat cat si pentru personalitatea sa cameleonica ce a socat mereu.

Dincolo de lumina reflectoarelor si de zgomotul vietii, am intalnit un Claudiu Bleont cat se poate de uman. Un om care crede in destin si in liberul arbitru deopotriva, care nu uita in fiecare zi sa isi ridice singur intrebari existentiale, care nu pune mare pret pe aparente, un om care isi sapa singur in suflet pentru a se regasi pe sine iar si iar mereu schimbat, mereu in tranzitie.

Cu ocazia zilei de 27 august 2015 ii uram un ,,La multi ani!” plin de realizari profesionale si bucurii spirituale.

Am stat de vorba cu actorul Claudiu Bleont si ne-a povestit despre planurile sale de viitor, unde il putem vedea din toamna, dar si ce parere are despre modul in care romanii consuma cultura in anul 2015.

Pentru inceput am inteles ca actorul nu este genul acela de persoana care sa isi faca un desfasurator al vietii pe urmatorii 2, 3 sau 4 ani. Si asta pentru ca lucrurile se schimba constant, de la scena politica pana la gusturile oamenilor in materie de produse culturale. Cert este ca nu se da niciodata la o parte din calea unei noi provocari si accepta cu seninatate atat lucrurile bune cat si pe cele mai putin fericite din viata unui om. Si asta pentru ca orice experienta se intampla cu un motiv, spune Claudiu Bleont.

CITESTE SI: EVENIMENTELE ZILEI DE 27 AUGUST

De doi ani incoace in viata sa si-a facut aparitia minunea care ii va duce mai departe numele si , speram noi ca si talentul, fiica sa Eva Maria. Actorul incearca, in ciuda programului extrem de incarcat din viata profesionala, sa ii fie alaturi micutei in toate momentele importante din viata celor doi.

Pe plan profesional, Claudiu Bleont a inregistrat in ultima perioada o dezvoltare artistica cat se poate de fructuoasa. Colaborarea de la Teatrul National din Craiova i-a adus actorului un rol in piesa ,,Rinocerii” in regia celui mai celebru regizor de teatru la momentul actual, Robert Wilson. Il puteti vedea jucand piesa pe scena Teatrului National din Craiova incepand din toamna.

Si in Bucuresti actorul poate fi vazut din toamna pe scena Teatrului National in piese precum  ,,Terorism” de Frații Presniakov, regia Felix Alexa, ,,Hoți” de Dea Loher, regia Radu Afrim si ,,Revizorul” de Nikolai Vasilievich Gogol, regia Felix Alexa. In prezent Claudiu Bleont se afla in plina repetitie pentru un spectacol din cadrul Nationalului din Bucuresti, ce va avea premiera in toamna.

O alta piesa de teatru si poate singura care imbina atat filmul cat si teatrul, in care joaca Claudiu Bleont este cea din stagiunea de toamna de la Teatrul Metropolis, intr-o piesa de teatru scrisa de Woody Allen, acolo unde actorul il interpreteaza pe Allan Felix. O piesa adusa in contemporant, incitanta, noncomformista in deplin acord cu ceea ce este astazi Claudiu Bleont.

In materie de film, ultimul lung metraj din cinematografe in care actorul joaca un rol important este ,,Live”, unde il puteti vedea jucand alaturi de Tudor Chirila.

Cat despre consumul de cultura din anul 2015 se poate spune ca oamenii care veneau la teatru si in salile de cinema au ramas aceeasi iubitori cu simt fin si critici pertinente. Altfel spus, nimic nou sub Soare.

Sursa foto: Facebook Cluadiu Bleont

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top