Connect with us
vedete-24092015

Vedete

FOTO: 5 vedete masculine peste care timpul a uitat sa treaca

Sunt vedete de la Hollywood, si chiar daca i-am vazut in lumina reflectoarelor de ani buni de zilei, cand ne uitam acum la ei, pare ca timpul a stat in loc.

Sunt celebrii, telentati, adevarata vedete de Hollywood, toti au intre 40 si 50 de ani, dar niciunul nu arata de aceasta varsta. Care este secretul tineretii lor nu vom stii probabil niciodata. Daca au facut sau nu pact cu diavolul pentru tineretea eterna, asta doar ei stiu. Cert este ca atunci cand ne uitam la ei pare ca timpul a stat in loc.

Iata care sunt vedetele masculine care arata cel mai bine!

1. George Clooney

La varsta de 58 de ani, Geoge Clooney este un actor, producator, scenarist si regizor de film american, aflat intr-o forma extraordinara. Si nu doar aspectul fizic si tanara sotie ii fac cinste. A obtinut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar in anul 2006.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

CITESTE SI: POVESTEA DRAMATICA DIN SPATELE CELEBRITATII LUI KEANU REEVES

2. Colin Firth

Colin Firth este un actor britanic aflat intr-o forma extraordinara la varsta de 54 de ani. Nici el nu a scapat din mana Oscarul, asa ca l-a primit in 2011 pentru cel mai bun actor in filmul ,,The King’s Speech”. Cu acelasi personaj istoric (regele George al VI-lea al Marii Britanii) a convins specialistii industriei cinematografice din Anglia si din Statele Unite ale Americii sa il onoreze cu Premiul Bafta, dar si cu Globul de aur pentru cel mai bun actor al anului 2011.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

3. Robert Downey Jr.

Poate unul dintre cei mai informa barbati de la Hollywood la ora actuala, atat pe plan profesional cat si fizic, este Robert Downey Jr in varsta de 50 de ani. Robert John Downey, Jr. este actor, producator, scenarist, cantautor si comediant american, dublu nominant al premiului Oscar, in 1993 si 2009. Robert este dublu laureat al premiului Globul de Aur, in 2001 si 2010, dar si laureat al premiului BAFTA, in 1993.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

4. Brad Pitt

Bineinteles ca din topul nostru nu putea sa lipseasca sex simbolul Brad Pitt care a ajuns la onorabila varsta de 51 de ani. William Bradley „Brad” Pitt este actor, producator de film si activist social american. Este laureat al unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de trei ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, si inca de doua ori nominalizat la Oscar ca si regizor, castigand o data premiul.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

5. Keanu Reeves

Nici Keanu Reeves nu mai este atat de tanar, a ajuns la onorabila varsta de 50 de ani. Keanu este un actor de origine canadiana. A ajuns cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia ,,The Matrix”.

sursa foto: brightside.me

sursa foto: brightside.me

Care este favoritul tau?

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top