Connect with us
Curs valutar 7 aprilie 2021. Ce se întâmplă cu moneda euro azi

Curs valutar

Curs valutar 7 aprilie 2021. Euro și dolarul scad ușor astăzi

Cursul valutar al acestei zile este disponibil în jurul orei 13.00. BNR comunică noile informații care vor fi disponibile până mâine. Vezi ce valori ating azi cele mai importante monede ale lumii. Află dacă evoluția euro continuă sau dacă moneda rămâne aproape de valorile din ultimele zile. HUFF.ro vă prezintă în timp real cotațiile celor mai importante valute internaționale.

Curs valutar interbancar 7 aprilie

Cursul valutar de la fiecare bancă nu este același cu cel emis de BNR. Fiecare bancă alege propriul curs. În cazul în care vrei să schimbi bani, analizează ofertele puse la dispoziție și alege-o pe cea mai avantajoasă. Unele bănci acceptă negocieri când este vorba de sume mari, dacă din această afacere are de câștigat bine.

Curs valutar EURO

Un euro= 4.9168 lei

Conform cotațiilor de ieri, 6 aprilie, euro costă acum 4.9170 lei. Se pare că moneda europeană a înregisrat o creștere semnificativă, de la 4.9161 lei. Euro a ajuns la un nivel înalt în urma creșterilor din ultima vreme și specialiștii se gândesc că va ajunge la valoarea de 5 lei până la finalul acestui an.

Curs valutar dolar american

Un dolar=  4.1372 lei

Dolarul american a scăzut pe 7 aprilie, ajungând la valoarea de 4.1629 lei. Nu este vorba de o scădere semnificativă, dar cert este că moneda nu a mai atins de mult timp un record.

Gramul de aur înregistrează o scădere. Este cotat la valoarea de 231.6833 lei, cu 0.6325 unități mai puțin decât la cotația de ziua trecută.

Criptomonedele

Criptomonedele reprezintă unul dintre cele mai controversate subiecte. Deși la început nu erau atât de interesante, acestea se bucură de multă nototrietate în acest moment. Bitcoin este cea mai populară monedă virtuală.

În decurs de 12 luni, Bitcoin a explodat, de la aproximativ 8.166 de dolari pe 8 martie 2020, până la un maxim istoric de peste 60.000 de dolari, în 13 martie 2021.

Alte monede celebre:

  1. Ethereum
  2. XRP
  3. Stelar
  4. Tether
  5. ChainLink
  6. Litecoin
  7. Bitcoin Cash

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Curs valutar

To Top