Connect with us
Curs valutar BNR 5 noiembrie 2020. Cât a ajuns să coste un euro

Curs valutar

Curs valutar BNR 5 noiembrie 2020. Euro este din nou în scădere

Curs valutar BNR 5 noiembrie. Astăzi, în jurul orelor 13.00, Banca Națională a României va afișa un nou curs valutar, ocazie cu care vom afla care sunt valorile celor mai importante monede ale lumii. Până atunci, Huff.ro vă prezintă cursul valutar de ieri care va fi valabil până la publicarea celui nou.

Curs valutar BNR 4 noiembrie 2020

Cursul BNR este comunicat de către Bancă Națională a României în fiecare zi bancară, în jurul orei 13:00. Acest curs este valabil pentru ziua următoare, implicit pentru toate tranzacțiile ce urmează a fi făcute în ziua următoare.

Curs valutar BNR 4 noiembrie Euro = 4.8672 lei

Curs valutar BNR 4 noiembrie Dolarul american = 4.1637 lei

Curs valutar BNR 4 noiembrie Lira sterlină = 5.4071 lei

Curs valutar BNR 4 noiembrie Francul elvețian = 4.5582 lei

Curs valutar BNR 5 noiembrie 2020

Curs valutar BNR 5 noiembrie Euro = 4.8657 Lei
Curs valutar BNR 5 noiembrie Dolarul american = 4.1210 Lei
Curs valutar BNR 5 noiembrie Lira sterlină = 5.3854 Lei
Curs valutar BNR 5 noiembrie Francul elvețian = 4.5417 Lei

Forumul Economic Român

Cea de-a treia editie a Forumului Economic Roman organizată de Finmedia și revista “Piața Financiară” se va desfășura săptămâna viitoare, pe 12 noiembrie 2020, la hotel Ramada North, București.

Cu această ocazie se vor reuni participanţi din comunitatea de business, șefi ai unor importante companii prezente în România, oficiali, miniștri, experți, consultanți, jurnaliști.

Prima ediție a Forumului Economic Român a avut loc în 18 şi 19 octombrie 2018, și a reprezentat o premieră şi un moment unic pe piaţa de evenimente din România.

A arătat că România, prin poziţia sa strategică, poate juca un rol important în viaţa economică şi socială a Europei şi nu numai.

Curs valutar 4 noiembrie 2020

Anul acesta are loc ediția cu numărul 3 a acestui eveniment, pe data de 12 noiembrie 2020, la hotel Ramada North București.

Finmedia şi revista “Piaţa Financiară” îşi propun să evidenţieze capacitatea României de a juca un rol regional important şi activ, de a evidenția și a exemplifica concret modul în care domeniile economice cheie ale țării au funcționat pe parcursul unui an dificil datorat pandemiei, dar și modul în care va arăta anul 2021 din punct de vedere economic.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Curs valutar

To Top