Connect with us
whatsapp-20072015

Stil

Uite în ce țară femeile nu au voie sa folosească Whatsapp

Dacă ai fi femeie în această țară, probabil că soțul sau partenerul de cuplu ți-ar interzice cu desăvârșire să folosești aplicația de smartphone Whatsapp.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI RECUNOAȘTE FACEBOOK FAȚA

Liderul cecenilor Ramzan Kadîrov a îndemnat toți bărbații care sunt cetățeni ai Ceceniei să le interzică soțiilor, fiicelor sau partenerelor de cuplu să folosească aplicația pentru smartphone Whatsapp.

Mesajul transmis de Kadîrov a venit imediat după scandalul în care a fost implicat un comandant de poliție care s-a căsătorit cu o minoră de doar 17 ani, în condițiile în care acesta era deja căsătorit cu o femeie cecenă apropiată de vârsta lui. În urma scandalului, femeile din cecenia a dezbătut știrea și au făcut-o cunoscută în întreaga țară prin intermediul Whatsapp.

La cel mai vizionat post de televiziune din Cecenia, Ramzan Kadîrov a declarat: ,, încuiaţi-le, nu le mai lăsaţi să iasă din casă şi atunci nici ele nu vor mai posta nimic. Purtaţi-vă ca cecenii. Onoarea familiei este cel mai improtant lucru. Nu scrieţi astfel de lucruri. Bărbaţi, ţineţi-vă femeile departe de Whatsapp”.

După apariția publică șeful de cabinet al lui Ramzan Kadîrov a propus un proiect de lege care sprijină legalizarea poligamiei în Cecenia, pentru că în prezent legislația nu permite ca un bărbat să aibă mai multe soții simultan.

Sursa foto: pandasecurity.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top