Connect with us
Cabral a slăbit 9 kilograme. „Beți...”

Știri

Cabral a slăbit 9 kilograme. „Beți…”

Celebrul Cabral a dat jos 9 kilograme consumând multe lichide și făcând sport. Prezentatorul de televiziune oferă câteva sfaturi prețioase tuturor femeilor și bărbaților care sunt supărați pe corpul lor.

Cabral: „Beți multe lichide”

„De ceva timp am reînceput să merg la sală într-un ritm susținut. Merg la tata la sală, în primul rând. Și merg la Pescariu, în al doilea rând.

Și, desigur, am dat jos vreo 9 kile deja, mă simt mai bine, nu mai gâfâi ca pe vremuri, bla-bla-bla.

Nu-i suport pe ăia care se lasă de fumat / se apucă de sală / se apucă de mâncat sănătos și-apoi o iau razna terorizându-i pe toți cu faptul că ei știu ce trebuie făcut și că ar fi perfect dacă am face toți ca ei… așa că n-o să încep cu Mergeți la sală! ori Beți multe lichide! sau Iubiți-vă mult!…

Dar mă gândesc că m-aș lua la un concurs cu unul dintre cei care deja fac sport. Nu de alta dar m-ar motiva și pe mine să trag și mai cu spor la sală. Ar fi cineva interesat?”, a scris Cabral pe Internet.

Cabral este foarte activ pe rețelele de socializare și pe site-ul personal. Recent, a comentat cazul „Sex oral la Balul Bobocilor”.

Cazul „Sex oral la Balul Bobocilor” din Cluj l-a revoltat foarte tare pe Cabral. Mai multe minore au fost puse să mimeze sexul oral la petrecerea care a scandalizat o țară întreagă.

Cu riscul de a se spune lumea că are o mentalitate învechită, prezentatorul tv nu s-a putut abține și a scris câteva rânduri despre cum vede el situația.

„Văd pe wall-ul meu mulți influenceri care vorbesc sus și tare că întâmplarea cu banana, ilustrată mai jos, este o chestie perfect normala.

Adică în opinia lor așa trebuie să arate un bal al bobocilor, astea sunt activitățile la care să se întreacă fetele de liceu. Și asta pentru că oricum la vârsta asta, zic ei, oricum te gândești doar la sex”, a scris Cabral pe Facebook.

„Măi, cu riscul de a părea un bătrân retrograd, mi se pare profund greșită treaba asta. Sexualitatea este o parte importantă a omului, mă bucur de bucuriile trupului de mulți ani. Dar mimarea sexului oral nu are legătură cu liceul.

Mimarea sexului oral nu are legătură cu educația sexuală (educație pe care o susțin 100%). Să pui niște fetițe în genunchi și să le pui să facă ceva care arată – orice-ai zice – a sex oral… este imbecilitate pură”, a completat actorul și prezentatorul de televiziune.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top