Connect with us
Înainte de căsătoria cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a mai avut o relație cu Mariana. Acum, aceasta a primit o veste tristă.

Știri

Dramă în familia lui Reghecampf. A murit mama primei soții a antrenorului

Înainte de a fi căsătorit cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana, între anii 1994 și 2008.

Cei doi au avut o fiică, pe nume Ana-Lisa, care a murit în anul 1998, la doar un an și patru luni, din cauza unei probleme la inimă.

După trei ani, a venit pe lume și Luca, al doilea copil al lor.

După ce s-au despărțit, Mariana (51 de ani) s-a căsătorit cu germanul Mathyas Pfeiffer și a luat numele acestuia, devenind Mariana Pfeiffer.

Acum, prima soție a lui Reghecampf trece prin momente grele. Mama acesteia a murit, iar vestea tristă a fost dată chiar de ea pe o rețea de socializare.

„Viata este doar o clipa si moartea la fel“, a scris Mariana în dreptul unei poze cu mama ei, iar mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară: „Dumnezeu s-o ierte, fii puternică, Mariana!”, „Nu-mi vine să cred, era o femeie extraordinară!”.

Controversa Anamaria Prodan – Mariana Pfeiffer

Fosta soție a lui Reghe a dezvăluit, cu ani în urmă, că, până în momentul în care divorțul dintre ea și antrenorul stelist s-a finalizat, acesta a continuat să întrețină relații sexuale și cu ea și cu Anamaria Prodan.

„Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi.

Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui.

Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam.

Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…)  Pe urmă am primit un mesaj de la el în care mă întreba dacă nu îmi e dor de el. M-am dus la el la Achen. Ne-am întâlnit, am discutat detaliile divorţului.

Am rămas acolo peste noapte şi culmea culmilor, în dormitor, dormeam în patul meu în casa lor. El a dormit cu mine. Am făcut din nou dragoste.

A doua zi am băut cafeaua împreună şi eu am plecat. (…)

După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, a spus aceasta.

Citește și: Anamaria Prodan a rupt tăcerea după moartea Denisei: Nimeni nu ne va putea explica de ce..

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top