Connect with us
Regretul cu care a murit Aimee Iacobescu. Cu ce bărbat celebru a avut o relație puțin cunoscută

Știri

Regretul cu care a murit Aimee Iacobescu. Cu ce bărbat celebru a avut o relație puțin cunoscută

Aimee Iacobescu a murit la vârsta de 71 de ani, după o îndelungată suferință. Actrița a avut un mare regret, care a marcat-o până la finalul vieții.

Artista l-a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Aimee Iacobescu nu a fost căsătorită niciodată, cu toate că a fost îndrăgostită lulea de Alexandru Boc, un fotbalist român important, cu prezențe la națională.

Considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din anii 60, el a avut o reputație de mare cuceritor, fiind logodit cu nepoata șahului Iranului.

Mai mult decât atât, printre cuceririle lui Sandu Boc se mai numără Corina Chiriac, Natalia Guberna, dar și alte actrițe, balerine și sportive.

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, el a rememorat povestea pe care a avut-o cu Aimee Iacobescu.

„Am filmat timp de o lună pentru pelicula «Castele de nisip», a lui Iulian Mihu. Am fost coleg pe platourile de filmare cu Toma Caragiu, Gheorghe Dinica, Jean Constantin, Gina Patrichi si Aimee Iacobescu. Ultima dintre ele, Aimee, ma tot batea la cap ca vrea sa se marite cu mine”, a declarat Alexandru Boc.


Din nefericire, Aimee Iacobescu nu s-a căsătorit cu Alexandru Boc. Actrița a murit cu regretul că nu a avut un copil, iar într-un vechi interviu, ea spunea că părinții sau societatea nu ar fi acceptat, în acele vremuri, ca o femeie necăsătorită să facă un copil.

„Când ești artist nu poți să te gândești că ai cumpărături de făcut sau că ai un bărbat acasă. Am sacrificat viața personală pentru scenă. Rolurile veneau unul după altul, o familie ar fi însemnat să renunț la turnee sau la filmări.

Copil? N-a fost să fie. Un prieten medic, foarte bun, mi-a spus că naști un copil sănătos până la 25 de ani. După aceea, riști foarte mult. Oricum mi s-a părut ridicol să fac unul la 35-40 de ani.

Și apoi, n-am întâlnit pe nimeni care să merite să fac un copil cu el. Pe atunci nici nu se punea problema să faci un copil necăsătorită. Părinții, societatea n-ar fi acceptat una ca asta“, a declarat actrița Aimee Iacobescu, într-un interviu acordat revistei Tango.

Cum a încercat Fuego să o ajute pe Aimee Iacobescu

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, a primit cu mare regret vestea că a murit Aimee Iacobescu. Artistul a încercat la finalul anului 2015 să o ajute pe actriță prin intermediul unei campanii umanitare.

“Nu am suportat sa vad un actor cum plange la televizor! Asa ca, in momentul in care am vazut la stiri ca marea actrita se zbatea in saracie, m-am gandit sa fac un bine!

Am luat legatura cu ea, am mers acasa la dansa si, prin proiectul “Art by Fuego”, i-am oferit o suma de bani, care sa ii asigure un trai decent!

Din pacate, azi, s-a stins din viata si ramanem cu regretul ca inca o mare artista ne-a parasit”, a mai spus Paul Surugiu, conform stirilekanald.ro.

Citește și: Ce pensie avea Aimee Iacobescu. Ce făcea cu banii în ultima perioadă a vieții

Citește și: Cum a murit, de fapt, Aimee Iacobescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top