Connect with us
În ultima vreme, în presa tabloidă au apărut informații conform cărora Andreea Marin ar fi însărcinată. Vedeta a spus acum adevărul.

Știri

S-a spus că este însărcinată, iar acum Andreea Marin a ținut ca adevărul să se afle de la ea

În ultima vreme, s-au făcut multe speculații privind o posibilă sarcină a Andreei Marin.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, suprize” a dezmințit aceste zvonuri, iar acum a vorbit și despre relația sa.

Bruneta le-a transmis și un mesaj tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie și anume, să aibă parte de sănătate din plin.

“De 8 Martie îmi doresc dragoste de la iubitul meu şi îi mulţumesc. (…) Mă simt echilibrată. E simplist să judeci, viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu am decis să nu rezist într-o relaţie care nu merge.

Nu stau sa suport lucruri de nesuportat.

Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posiblitate.

Mi se pare firesc să fii optimist pâna la capăt. Şi la 80 de ani voi fi optimistă.

Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc. Nu sunt însărcinată. Ieri ar fi fost ziua de naştere a tatălui meu. De tata mă leagă tot drumul spre devenirea mea, el a fost un stâlp. El m-a învăţat să zic “Nu există nu se poate”, a spus Andreea Marin, la Pro TV.

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire încă de anul trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

Prezentatoarea TV a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Violeta.

 „Fireşte, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă.

Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta.

Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe”.

Citește și: La câteva luni după divorţ, vedeta a anunţat că este din nou însărcinată

2 Comments

2 Comments

  1. ali baba

    2018-03-08T10:58:20+02:00 at 10:58

    Eu stau sa ma intreb ce-o gandi fiica acestei ipoicrite, ca doar e mare si intelege. Ce crede cand vede ca ma-sa schimba barbatii precum sosetele, ca n-o suporta nici un barbat cat este de falsa si mincinoasa. Are o imagine sifonata mai ceva ca sogorita-sa, mihaela, de la care ia ce ramane, concurand singura si cu toate aste ramanand pe locul doi. In media are cea mai proasta imagine….cum e posibil ca la anii ei, singurul obiectiv sa fie cosorul; a decazut mai ceva decat cruduta ….pana si colegele ei de cotarceala s-au asezat la casa lor (vezi, tonciu sau buruiana) Au mai ramas disperatele de serviciu care umbla dupa manivela, zanateca si bahmuteanca…ca toate se scalda in aceeasi apa murdara…

  2. Ana

    2018-03-08T10:29:31+02:00 at 10:29

    Andreea , sa fi sanatoasa si fericita ! evident fiecare stie sau nu, ce vrea…insa si de data aceasta ma tem ca nu-ti va fi bine cu alegerea facuta, tipul iarasi nu ti se potriveste , in plus, mai este si urat ; cum reusesti tu pe alte planuri si-n dragoste te pripesti ?! aceasta este repercusiunea primului divort, dommage !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top